To je to što me zanima!

Severina se zabavljala u klubu: Dosta je tuge, ‘ajmo u provod!

NAPOKON MOŽE Milan Popović i pjevačica često su se svađali jer je njemu uvijek smetalo što ona izlazi s prijateljima. Svaki put morala mu se opravdavati za izlazak
Vidi originalni članak

Severina (40) oporavlja se od kraha zaruka sa srpskim “kraljem bakra”. Počela je izlaziti navečer, a prijatelji kažu da se osjeća sve bolje.

Nasmijana i dobro raspoložena Severina u četvrtak se do kasnih večernjih sati zabavljala u klubu s estradnim menadžerom Edwinom Softićem i društvom. Na tulum zagrebačke tvrtke došla je na poziv prijatelja Albina Uršića, dizajnera koji je radio omote nekoliko njezinih albuma. Nakon dugo vremena pjevačica je mogla uživati u druženju, a da se zbog toga ne mora opravdavati Milanu Popoviću (46). Srpskom “kralju bakra” nije bilo po volji da Seve provodi vrijeme s prijateljima, zbog čega su se često svađali. 

Severina je u petak pjevala u Mariboru, a prvi televizijski nastup nakon prekida s Milanom bit će joj gostovanje u prvoj emisiji HTV-ova showa “Ples sa zvijezama” u subotu. Pjevat će “Italianu” i “Grad bez ljudi”. Pjevačica zadnjih tjedana puno radi. Snima novi album i uskoro će izdati pjesmu “Dobrodošao u klub”, čiji stihovi kao da govore o njoj i Milanu. 

Idi na 24sata

Komentari 431

  • rizbo1 08.03.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • PatakVak 08.03.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • špric majstor 08.03.2016.

    ma boli je minđa!trofazni će pare pljunuti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare