To je to što me zanima!

Severina: Uz seksualni odgoj u škole bih uvela i roditeljstvo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je za Index rekla kako je spolni odgoj predmet koji je, prema njenom mišljenju, neophodan u školama. Uz njega bi, kaže, uvela još neke nove predmete
Vidi originalni članak

U ime Oca i Sina i Duha Svetoga, ne znam zašto me to pitate i zašto svi moramo govoriti o gorućim temama u državi. Što se tiče seksualnog odgoja, mislim da bi ga apsolutno trebalo uvesti kao predmet. Uz njega, uvela bih i još neke predmete poput roditeljstva, rekla je Severina (40) za Index kad su je pitali što misli o uvođenju seksualnog odgoja u škole.

Pjevačica je dodala kako smatra da je naš najveći problem upravo taj što svi govore o svim temama. 

'Milanka je jako zgodna žena'

Osvrnula se i na manekenski debi ministrice socijalne politike i mladih, Milanke Opačić (44). Opačić je, naime, na humanitarnoj reviji za borbu protiv raka dojke nosila identičnu haljinu Matije Vuice kakvu je Severina nosila dok su se na Stradunu za njom okretale opatice

- Milanka je jedna jako zgodna, draga i pametna žena. Oduvijek mi je bila draga kao političarka, a što se tiče njene haljine, stajala joj je senzacionalno - pohvalila je pjevačica ministricu. Dodala je kako bi mogla pjevati u predizbornoj kampanji Željka Keruma jer su ti nastupi, kaže, očito jako dobro plaćeni. 

Idi na 24sata

Komentari 196

  • ZMIJA1 24.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ruzmarin 24.02.2013.

    Tvoj sin će imati 5 iz seksualnog odgoja! Jer će mama s njim pisati zadaću!

  • mila 19 23.02.2013.

    seve ne može zadržat ni oca diteta uza se a ona bi o roditeljstvu....neka snima filmove i šuti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare