To je to što me zanima!

Severina: Valjda za 10 godina neću već trebati umjetni kuk...

Pjevačica kaže kako će za deset godina biti još ljepša i mlađa nego je sad. Sebe ne doživljava kao seks simbol niti je ikad u životu imala nepristojni 'ulet' muškarca
Vidi originalni članak

U intervjuu za srpski Press pjevačica je pričala o zajedničkom životu sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem (45). Severina (39) kaže kako samu sebe ne doživljava kao seks simbol niti je ikad imala nepristojne 'ulete' muškaraca. S Milanom joj je, kaže, lijepo od prvog dana. Zajedno se smiju napisima da su se posvađali u javnosti i psovali jedno drugome. Takav rječnik, kaže, nikad ne koristi. 

- Volimo se, ljubimo i sretni smo zajedno - završila je Severina koja se za deset godina vidi još mlađu i ljepšu nego što je sad te se nada da neće imati umjetni kuk.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Dolly01 03.07.2011.

    Fakat bi trebala umjetni mozak... zar ne kuži da je skočila sama sebi u usta ovom izjavom jer odmah asocira na razloge zašto bi joj kuk bio istrošen..... baš kuk!? :-P I naravno da će se svi sjetiti filmića.... XD

  • Lagrange 02.07.2011.

    joj kad se onda ovi novinari posli prodaju kao moraliste a gledaj o kome pisu

  • LolekBolek 02.07.2011.

    A što ste se uskodakali....čitate članke da možete izbacivati svoje komplekse u mjestu za komentare. Baš cool. Cool ste, ljudi.Pravi način da pokažete kako imate život. Znate, svoj život. Ne njen i njegov. SVOJ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare