To je to što me zanima!

Severini Vučković sve više fali seks i ne zna što pjeva

Sevu prozvali da je na otvorenju Grand Casina u Beogradu pjevala četničku pjesmu. Ima koncert na Trgu bana Jelačića u Zagrebu na Valentinovo
Vidi originalni članak

Uz svoje hitove Seve je otpjevala i “Zlatibore, pitaj Taru”. Ta se pjesma na internetu može naći u kolekciji četničkih pjesama, poput “Sedi četnik na kamenu” i “Sprem’te se, sprem’te se, četnici”.
- Da je to znala, ne bi otpjevala tu pjesmu. Ona nije politički angažirana pjevačica - kaže Severinin menadžer Tomislav Petrović.
Severina je poslala SMS:
“Opa, netko je bio zloćko. Šteta što vam nije dojavio da sam iste večeri pjevala i “Lepe ti je Zagorje zeleno”, “Večeras je naša fešta” i “Moj očka ima konjička dva” te su se svi veselili. To su sve stare narodne pjesme. Fus nota: vaša Seve nacionale nije vodila ljubav već tri i pol mjeseca te ne razlučuje baš racionalno. Poremetio mi se rad hipofize i Bartolinijevih žlijezda, hormoni, brale, hormoni. P.S. Bartolini mi nije dečko”.
Spornu pjesmu sredinom '80-ih napisao je Slobodan Mulina iz Užica u Srbiji. On je trenutačno u Kanadi, a tekst pjesme prokomentirao je njegov prijatelj te, kako ga nazivaju, “kralj srpske narodne muzike” Era Ojdanić.
- Da je pjesma četnička, obična su podmetanja. Pjesma je regionalna ljubavna - kaže Era.


SEVE OPRAVDALA IZVOĐENJE SPORNE PJESME
Opa, netko je bio zloćko. Šteta, što vam nije dojavio da sam iste večeri pjevala i "Lepe ti je zagorje zeleno" i "Večeras je naša fešta" i "Moj očka ima konjička dva" te su se svi veselili. To su sve stare narodne pjesme. A tekst "sporne" pjesme ide: "Zlatibore, pitaj Taru dal još pamti ljubav staru, Tara njemu odgovara ne vraća se ljubav stara." Fus nota: vaša Seve nacionale nije vodila ljubav već tri i pol mjeseca te ne razlučuje baš racionalno. Poremetio mi se rad hipofize i Bartolinijevih žlijezda, hormoni brale, hormoni. P.S. Bartolini mi nije dečko.


ZLATIBORE, PITAJ TARU
Ja i mala sa planina dvije
voleli se ko što niko nije
voleli se ko sunce i zora
ona s Tare, ja sa Zlatibora
Zlatibore, pitaj Taru
da li pamti ljubav staru
Tara njemu odgovara
ne vraća se ljubav stara
Šetali smo pored bistre vode
mirisali na šumske jagode
i gde god bi zagrljeni seli
jednom drugom u ljubav se kleli
Sad mi tuga moju dušu para
od kako mi reče njena stara
udala se preko Drine
meni osta samo njeno ime

Idi na 24sata

Komentari 21

  • oglan92 20.04.2011.

    hahaha cetnicka pesma, stvarno neki ljudi idu iz krajnosti u krajnost....

  • maryen 14.02.2008.

    SEVE ti si legenda.Vidis kako oni svi znaju kada i koliko se ti sexas,a kao ne svidja im se to sto si radila.Bog si sa ovim komentarom i srecno ti bilo.Odoh sada upisati se u tvoj fan club

  • Zanovjetalo 13.02.2008.

    Nudim se Severini da joj pomognem, da prekine ona 3 i pol mjeseca apstinencije pa da može racionalno razmišljati. A možda snimimo i kakav novi filmić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare