Obavijesti

Show

Komentari 21

Severini Vučković sve više fali seks i ne zna što pjeva

Severini Vučković sve više fali seks i ne zna što pjeva
3

Sevu prozvali da je na otvorenju Grand Casina u Beogradu pjevala četničku pjesmu. Ima koncert na Trgu bana Jelačića u Zagrebu na Valentinovo

VIDEO

Uz svoje hitove Seve je otpjevala i “Zlatibore, pitaj Taru”. Ta se pjesma na internetu može naći u kolekciji četničkih pjesama, poput “Sedi četnik na kamenu” i “Sprem’te se, sprem’te se, četnici”.
- Da je to znala, ne bi otpjevala tu pjesmu. Ona nije politički angažirana pjevačica - kaže Severinin menadžer Tomislav Petrović.
Severina je poslala SMS:
“Opa, netko je bio zloćko. Šteta što vam nije dojavio da sam iste večeri pjevala i “Lepe ti je Zagorje zeleno”, “Večeras je naša fešta” i “Moj očka ima konjička dva” te su se svi veselili. To su sve stare narodne pjesme. Fus nota: vaša Seve nacionale nije vodila ljubav već tri i pol mjeseca te ne razlučuje baš racionalno. Poremetio mi se rad hipofize i Bartolinijevih žlijezda, hormoni, brale, hormoni. P.S. Bartolini mi nije dečko”.
Spornu pjesmu sredinom '80-ih napisao je Slobodan Mulina iz Užica u Srbiji. On je trenutačno u Kanadi, a tekst pjesme prokomentirao je njegov prijatelj te, kako ga nazivaju, “kralj srpske narodne muzike” Era Ojdanić.
- Da je pjesma četnička, obična su podmetanja. Pjesma je regionalna ljubavna - kaže Era.


SEVE OPRAVDALA IZVOĐENJE SPORNE PJESME
Opa, netko je bio zloćko. Šteta, što vam nije dojavio da sam iste večeri pjevala i "Lepe ti je zagorje zeleno" i "Večeras je naša fešta" i "Moj očka ima konjička dva" te su se svi veselili. To su sve stare narodne pjesme. A tekst "sporne" pjesme ide: "Zlatibore, pitaj Taru dal još pamti ljubav staru, Tara njemu odgovara ne vraća se ljubav stara." Fus nota: vaša Seve nacionale nije vodila ljubav već tri i pol mjeseca te ne razlučuje baš racionalno. Poremetio mi se rad hipofize i Bartolinijevih žlijezda, hormoni brale, hormoni. P.S. Bartolini mi nije dečko.


ZLATIBORE, PITAJ TARU
Ja i mala sa planina dvije
voleli se ko što niko nije
voleli se ko sunce i zora
ona s Tare, ja sa Zlatibora
Zlatibore, pitaj Taru
da li pamti ljubav staru
Tara njemu odgovara
ne vraća se ljubav stara
Šetali smo pored bistre vode
mirisali na šumske jagode
i gde god bi zagrljeni seli
jednom drugom u ljubav se kleli
Sad mi tuga moju dušu para
od kako mi reče njena stara
udala se preko Drine
meni osta samo njeno ime

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin