To je to što me zanima!

Severinu skinuli na pozornici u Haciendi, pjevala je u negližeu

PRAVA ZAVODNICA Pjevačica je izazvala ovacije publike na koncertu u petak navečer nakon što joj je članica ekipe usred nastupa skinula gornji dio haljine
Vidi originalni članak

Na posljednjem koncertu u sklopu svoje ljetne jadranske turneje, Severina (41) priredila je pravo iznenađenje. Pjevačica se na pozornici kluba Hacienda u Vodicama pojavila u dugoj čipkastoj haljini dizajnerice Matije Vuice. No u jednom trenutku pjevačici je članica ekipe skinula gornji dio haljine, a ona je nastavila pjevati u negližeu boje kože.

To je izazvalo ovacije publike pjevačice koja je energičnim nastupom oduševila okupljene. U Severininim hitovima uživale su bivše Miss Hrvatske Maja Cvjetković i Ivana Ergić

Dan ranije pjevačica je zablistala na Sarajevo Film Festivalu u zelenoj haljini Stelle McCartney u društvu slovenskog redatelja Tomaža Pandura.

Idi na 24sata

Komentari 213

  • transmiter 25.08.2013.

    Ove vaše novine pišu samo potrošenim babama(jovanka seve itd)i potrošenim političarima(tito mesić itd)

  • tajnamoja 25.08.2013.

    Ona se stalno nešto obračunava kroz nastupe , sjećam se kad je bila s Vargekom pa se pojavila u wgw majici fuck you u live nastupu na Porinu, kad je bila sa Šalinovićem pojavila se u majici Majke Božje, s Kosoricom se naravno obračunavala uz pomoć broša, a ova haljina koja se skida će biti neka poruka Milanu- skidam se pa šta..

  • beemaja 25.08.2013.

    Vulgarno i jadno do boli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare