To je to što me zanima!

Sezona svadbi: Sportaši ovih dana samo idu po vjenčanjima

S prvim visokim temperaturama zahuktala se i sezona svadbi. Sudbonosno da izgovorili su i mnogi poznati sportaši koji su vjenčanja 'ugurali' u termin nakon završenih sezona
Vidi originalni članak

Kratko vrijeme koje nogometaši naših i svjetskih klubova imaju za odmor, pogotovo oni kojima uskoro počinju pripreme zbog utakmica u kvalifikacijama za europska natjecanja, idealno je za vjenčanja.

U lipnju su sudbonosno 'da' izrekla čak četiri nogometaša Rijeke.

Mario Gavranović (27) u Švicarskoj je oženio djevojku Anitu nakon četiri godine veze. Par se službeno vjenčao krajem prosinca prošle godine kod matičara, no u lipnju su imali crkveno vjenčanje pred mnogobrojnim uzvanicima. 

Crnogorac Marko Vešović i Tamara Bulatović su osmogodišnju vezu okrunili svadbom u hotelu Avala u Budvi.

Tamara se na dan vjenčanja pohvalila i porukom koju joj je Marko ostavio na potplati cipela.

- Ti si moja žena od prvog dana, ali jedva čekam da to danas postaneš - napisao joj je nogometaš. Mladencima je kum bio Markov suigrač Stefan Ristovski. 

Josip Mišić vjenčao se s Anom Ćibarić u Županji. Na svadbi su bili i njegovi suigrači, među kojima je bio i Dario Čanađija koji se vjenčao samo tjedan dana kasnije s rukometašicom Andreom Čović u njenom rodnom Sinju. Kum im je bio Mateas Delić koji je s Čanađijom igrao u Slaven Belupu. 

Veselo i u Hajduku

Golman Dante Stipica početkom lipnja uplovio je u bračne vode sa svojom zaručnicom Anjom u crkvici na Marjanu. Među uzvanicima bili su neki bivši i sadašnji Hajdukovci; Fabijan Tomić, Zvonimir Milić, Tonči Mujan i mnogi drugi. 

Marko Bencun oženio je dugogodišnju djevojku Marinu Martinović. Na svadbi je bilo više od 700 uzvanika koji su se do ranih jutarnjih sati zabavljali u salonu nadomak Međugorja. I na Markovom vjenčanju bili su njegovi bivši i sadašnji suigrači Mijo Caktaš, Zoran Nižić, Sven Tino Sušić, Ante Roguljić, Boris Rapaić...

'Modro' vjenčanje

Dinamov kapetan Domagoj Antolić vjenčao se 9. lipnja u zagrebačkom Stenjevcu s dugogodišnjom djevojkom, ekonomisticom Matejom Mitrović. Igrač kluba iz Maksimira za kuma je odabrao najboljeg prijatelja Mateja Bagarića, bivšeg Dinamovca. 

Među gostima bili su i brojni Antolićevi kolege poput Leonarda Mesarića, Marija Šituma, Andreja Kramarića, Petra Stojanovića, Domagoja Pavičića, Ivana Fiolića, Tomislava Mikulića i Ante Rukavine.

I 'Kauboji' pred oltarom

Izbornik rukometne reprezentacije Lino Červar najavio je pripreme za Europsko prvenstvo 2018., no najprije je, kaže, pustio trojicu igrača 'da se žene u miru'. U lipnju će svadbu imati Stipe Mandalinić koji je svoju vezu s Mateom Zelić ozakonio u svibnju.

Sa svojim 'ljepšim polovicama' vjenčat će se i Luka Stepančić i Sandro Obranović

Vikend nogometnih vjenčanja

Ovog vikenda također je bilo veselo. Hrvatski nogometni reprezentativac s ukrajinskom adresom Domagoj Vida u petak se oženio za sa bivšu manekenku i miss Hrvatske Ivanom Gugić.

Novopečeni bračni par zavjete je izmijenio u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada.

Nakon što su izmijenili zavjete, uz vesele taktove Slavonia benda, mladenci su sa uzvanicima, među kojima i kolega Ognjen Vukojević sa suprugom Andrejom Čupar, uputili na na proslavu u umaški hotel Kempinski.

Samo dan kasnije, na red su došli i uzdanica kraljevskog nogometnog kluba Real Madrid Mateo Kovačić (23) i Izabel Andrijanić (23). 

Mateo je zaručnicu, s kojom je u vezi sedam godina, odveo pred oltar crkve sv. Antuna u Sesvetskim selima u kojoj su se i zaljubili. 

Nakon vjenčanja, novopečeni bračni par se zaputio u zagrebački hotel The Westin gdje  će proslaviti svoj dan u društvu obitelji i prijatelja.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ivana kiss 19.06.2017.

    Jel možete meni jedan date srediti sa jednim od tih nogometaša?pa nije valjda ona seljanka anita lovren bolja od mene!ha,hebemu tarabe!

  • sve_znam 19.06.2017.

    ode fudbalerima lova na jabuku

  • Exterminator 19.06.2017.

    Srry ovim putem se ispričavam svima koji su me pozvali ali nisam mogao doć .. Ali prije ili kasnije svi ćete sa raz***at ....tako da nema veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare