To je to što me zanima!

Shakira hit pjesmu posvetila Piqueu? 'Nemoj mi reći da ti je žao. Čestitam, dobar si glumac'

Tema pjesme je prevara, a govori o pojedincu za kojeg je utvrđeno da je prevario svog partnera, što mnogi obožavatelji popularne pjevačice sada smatraju primjerenim za Piquea
Vidi originalni članak

Nakon što je Shakira (45) potvrdila da su se ona i njen dugogodišnji partner Gerard Pique (35) rastali, obožavatelji su počeli analizirati njene pjesme. Uočili su da u jednoj pjesmi pjevačica govori o prevari.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjesma 'Te felicito' (Čestitam ti), koju Shakira pjeva s Rauw Alejandrom, ima više od 69 milijuna pregleda na YouTubeu, a mnogima se čini da su riječi pjesme upućene upravo Piqueu, pišu strani mediji.

Pjesma je bila uspješna i prije vijesti o razlazu Shakire i Piquea, međutim, čini se da je nakon službene objave o prekidu i glasinama o Piquevoj aferi, pjesma dobila novo značenje.

Tema pjesme je prevara, a govori o pojedincu za kojeg je utvrđeno da je prevario svog partnera, što mnogi sada smatraju primjerenim za Piquea.

- Shvatila sam da je sve tvoje lažno. To je bila kap koja je prelila čašu. Nemoj mi reći da ti je žao, to se čini iskreno, ali ja te dobro poznajem i ja znam da lažeš. Čestitam ti, kako dobro glumiš, u to ne sumnjam. Trebao bi dobiti Oscara - stihovi su pjesme.

PODRŽALI SINA NA TURNIRU Shakira i Pique nakon prekida se pojavili zajedno u javnosti

U pjesmi Shakira i Rauw Alejandro stalno kritiziraju jednu osobu vezi koja uvijek iznevjeri drugu.

- Ta jeftina filozofija, ne padam na to. Žao mi je, ne vozim više taj bicikl. Ne podnosim ljude koji sjede na dvije stolice - nastavljaju se stihovi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Nepopraljivo 07.06.2022.

    Lesi se vraća kući, ksenijast,Zdravo : Nadam se da ćete imati kćeri kojima će se isto to dogoditi...., a vi stari, potrošeni, samo ćete gledati kako ih netko ponižava. Ili bi više voljeli da su vam kćeri kao dotična koja po svlačionicama s 20 godina skuplja trofeje s kojima izlazi u javnost za pet minuta slave????

  • Lesi se vraća kući 06.06.2022.

    Zasiti se čovjek, dok si bila bomba dero te ko beba zvečku, a sad vrijeme je za 3x20😂🐳🐳🥳

  • ksenijast 06.06.2022.

    ...mos ti pivat, ali on se prepustia nagonu...bia je mlad kad se veza s tobom, a godine cine svoje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare