To je to što me zanima!

Shakira o svom hitu: 'Ta pjesma je ženska himna i zdraviji način kanaliziranja mojih emocija...'

Shakira kaže da je 'Bzrp Music Session Vol 53' postala ženska himna koja je bila relevantna za mnoge žene koje su prošle kroz istu situaciju kao i ona
Vidi originalni članak

Shakira (46) je gostovala u  'The Tonight Show' koji vodi Jimmy Fallon te je govorila o pjesmu  'Bzrp Music Session Vol 53.' Nova pjesma koju je Shakira otpjevala izazvala je popriličan val među obožavateljima jer se radi o varanju Shakirinog dugogodišnjeg partnera Gerarda Piquéa (36). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U pjesmi, pjevačica nedvojbeno uspoređuje Piquéovu ljubavnicu  s Casio satom te naglašava kako je ona 'izvan lige'. Shakira je imala puno toga za reći o 'Bzrp Music Session Vol 53' u Jimmyjevom showu. 

U videoisječku, Shakira govori da se ljudi zapravo povezuju s glazbom ukoliko je ona prava i iskrena. Nakon što je objavila pjesmu, pjevačica je osjetila da je duboko povezana sa svojim obožavateljima. Ona smatra da je ova pjesma postala ženska himna i da je relevantna za žene koje su prošle istu katastrofu u svojim životima. 

SLUŽBENO JE Shakira odlučila: Iz Španjolske odlazi, zna i datum, a jedino je može zaustaviti zdravlje oca

Shakira je zatim objasnila da, iako je ovu pjesmu napisala za sebe, 'Bzrp Music Session Vol 53' dao je glas i nadu mnogim ženama koje su bile u istoj situaciji kao ona. Pjevačica se osvrnula i na to kako joj je ova godina bila nevjerojatno teška zbog cijele situacije s njezinim bivšim suprugom. Također, Shakira smatra da je 'Bzrp Music Session Vol 53' zapravo zdrav način kanaliziranja njezinih emocija. 

- To je ženska himna - rekla je.

Prisjetimo se kako se ranije navodilo, Gerard je varao Shakiru s Clarom Marti (23), a pjevačica je to saznala zahvaljujući staklenci džema.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Lisbet Salander i Blomquist 11.03.2023.

    Ovo je njen način da preboli kraj braka sa puno mlađim muškarcem...nije bilo dovoljno što je ona Shakira, jer i on je Gerard...

  • mars7 11.03.2023.

    Treba zaboravit taj prekid

  • 11.03.2023.

    Iznenadila me ova njena javna demonstracija slabosti. Mislila sam da je u stanju opravdati svoj visoki iq, no vidim da bas i ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare