To je to što me zanima!

Shannen Doherty rasplakala se nakon ovacija na panelu: Znate koliko volim plakati, hvala vam

Zvijezdi 'Beverly Hillsa, 90210' je prvi put dijagnosticiran rak dojke 2015. godine. Pet godina kasnije je za GMA rekla kako se bolest proširila i vratila u četvrtom stadiju
Vidi originalni članak

Glumica Shannen Doherty (52) prisustvovala je panelu na '90s Conu s kolegama iz serije 'Beverly Hills, 90210', a večer nije prošla bez emocija. Inače, Shannen se bori s rakom, a o svojoj bolesti je kratko progovorila i na panelu, nakon čega se publika ustala i dala joj podršku velikim aplauzom.

Shannen nije htjela ulaziti u detalje svoje borbe, ali je rekla svojim obožavateljima da se za svoj život bori svaki dan i da se trenutačno osjeća dobro. Tada su ju publika i glumci počastili ogromnom ovacijom. Shannen je nakon lijepe geste zaplakala i obratila se svima.

- Hvala vam puno. Znate koliko volim plakati, konstantno. I izgleda da stvarno volim. Hvala vam - rekla je.

S njom su na panelu pričali i Jennie Garth, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, Jason Priestley, Ian Ziering te Tori Spelling. Televizijska urednica Peoplea, Breanne L. Heldman, također je bila na eventu, a otkrila je kako je energija bila nevjerojatna.

- Glumci i obožavatelji su se ustali i dali joj ogromnu ovaciju. Svi glumci su se ustali, ja sam se ustala, aplauz je bio glasan. Ona je bila jako emocionalna. Zasigurno je osjetila ljubav i to joj je značilo jako puno. Bio je to jedan moćan trenutak - rekla je Breanne.

SHANNEN DOHERTY Glumica iz Beverly Hillsa vodi bitku s karcinomom: Viđena je u javnosti nakon dugo vremena

Shannen je prvi put dijagnosticiran rak dojke 2015. godine. Pet godina kasnije je za GMA rekla kako se bolest proširila i vratila u četvrtom stadiju. Ranije ove godine je otkrila da joj se rak proširio na mozak te da je morala ići na operaciju u siječnju kako bi joj ga maknuli. Tada je objavila šokantan video kako bi prikazala kako izgleda njena svakodnevna borba.

- Ovako rak može izgledati. Imala sam tumor u mojoj glavi koji su htjeli ukloniti i biopsiju. Očito pokušavam biti hrabra, ali sam prestrašena. Strah je bio nadmoćan - napisala je pa dodala:

- Prestrašena svih loših ishoda, zabrinuta zbog toga što bi mogla ostaviti moju majku i kako bi to utjecalo na nju. Zabrinuta da ću izaći s operacije kao druga osoba.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mars7 20.09.2023.

    Drz se Brenda bewerly je bila super serija

  • Mortivoje 20.09.2023.

    Izvrsna glumica. 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare