To je to što me zanima!

Sharon ga je izbacila iz kuće: Ozzy vara suprugu s frizerkom

CRNO MU SE PIŠE Sharon i Ozzy su često prekidali i mirili se, ali sad im je brak u ozbiljnoj krizi, koja bi mogla završiti razvodom. Već mu je oprostila preljub s dvije dadilje
Vidi originalni članak

Michelle Pugh (45) već danima se ne pojavljuje na poslu u salonu u Los Angelesu u kojem frizira glumice Aliciju Silverstone i Jennifer Lopez. Njezin ljubavnik Ozzy Osbourne (67) spava u hotelu jer ga bijesna Sharon (62) ne želi ni čuti ni vidjeti.

Britanski roker je supruzi, s kojom je u braku 34 godine, ispred obiteljske vile ostavio buket ruža i ljubavno pismo, ali Sharon ne želi uvažiti njegovu ispriku.

- Dugo je sumnjala da nešto nije u redu. Vjerojatno mu je kopala po mobitelu i pronašla ljubavne SMS-ove. Izbacila ga je na ulicu. Ozzy je izvan sebe. Bojimo se da opet ne počne piti i drogirati se - rekli su prijatelji. Pjevač Black Sabbatha spetljao se s 22 godine mlađom frizerkom, koja se s 18 godina preselila u Los Angeles jer je htjela biti pjevačica. Nije uspjela u svijetu glazbe, ali navodno je opsjednuta rock zvijezdama. Ozzyju ovo nije prvi put da je prevario Sharon. Supruga ga je svojedobno uhvatila u krevetu s dvije dadilje.

- Oprostila sam mu jer je bio pijan i nije znao što radi - rekla je Osbourne, koja s rokerom ima troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Paul_George_13 09.05.2016.

    Kako lijepa zena ova Sharon, to je strasno

  • Filomena 08.05.2016.

    svemu dođe kraj, tako i praštanju ...

  • montello 08.05.2016.

    frizerke znaju bit opasne haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare