To je to što me zanima!

Sharon: Mel B je na snimanja dolazila prekrivena masnicama

Sharon Osbourne koja je s Mel B bila članica žirija 'X Factora' prisjetila se kako je bivša spajsica prije tri godina na snimanje finalne emisije došla s masnicom na oku
Vidi originalni članak

Mel B (41) je prije tri godine završila u bolnici nakon što ju je navodno, sada već bivši, suprug Stephen Belafonte (41), pretukao. Zbog toga je propustila snimanje jedne epizode talent showa X Factor. 

- Drugog dana se pojavila u studiju s masnicom na oku i ozljedama po tijelu. Uspjela je snimiti finale. Ona je divna žena i majka i jako puno radi - rekla je Sharon Osbourne (64), koja je s Mel B bila članica žirija u talent showu. 

Sharon je u chat showu 'The Talk' rekla da je Mel B godinama trpjela fizički i mentalno zlostavljanje. 

Mel B je na sudu tražila zabranu pristupa za Stephena jer je otkrila da je ilegalno posjeduje pištolj. Belafonte nije mogao dobiti dozvolu za oružje jer je već ranije bio optužen za zlostavljanje bivše djevojke. 

Bivša spajsica zatražila je potpuno skrbništvo nad njihovom kćeri Madison (5). 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Malani 08.04.2017.

    Nitko vise covjeku ne bi pomogao. Nego, kad nesto izadje u javnost, svi se nadju komentirati kako su znali. Ako vec nisu pomogli, sto imaju komentirati naknadno. Mene bi bila sramota reci da sam takvo nesto znala i okretala glavu.

  • 08.04.2017.

    koga briga

  • oko za oko pasta za zube 👻 08.04.2017.

    zato se i kaže da ljubav boli ;-) Žao mi je takvih ali sami su si krivi, od takvih se treba na vrijeme maknuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare