To je to što me zanima!

Sharon Stone (62) se skinula u bikini: Posramila si tinejdžerice

Stone je inače 2001. u dobi od 43 godine doživjela moždani udar i njezina se karijera raspala. Potom je uslijedio financijski krah i raspao joj se brak. Zbog toga se borila i s prihvaćanjem vlastitoga tijela i starenja
Vidi originalni članak

Glumicu Sharon Stone proslavile su seksi scene u filmu 'Sirove strasti' koje su devedesetih bile kontroverzne. Time je osvojila publiku, Zlatni globus i zaradila titulu seks bombe. Danas i u 63. godini i dalje plijeni svojim izgledom. Na posljednjim objavama na svom Instagram profilu pozirala je u bikiniju i oduševila svoje pratitelje i obožavatelje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Sharon tražila dečka putem aplikacije pa joj blokirali profil'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica je na prvoj fotografiji stajala, a na glavi je imala metalnu masku negativca Doktora Dooma iz Marvelovog stripa, a na drugoj fotografiji sjedila je pored svojeg psa Bandita.

Njezini pratitelji ne mogu vjerovati kako i u sedamdesetima Sharon održava svoju liniju.

- Kakvi su to geni? Odlično održavaš svoje tijelo. Tebe je majka priroda nagradila, podsjećaš me da starenje može biti odlično. Posramila si i tinejdžerice - pisali su joj. 

Sharon je inače 2001. u dobi od 43 godine doživjela moždani udar i njezina se karijera raspala. Potom je uslijedio financijski krah i raspao joj se brak. Zbog toga se borila i s prihvaćanjem vlastitoga tijela i starenja.

- Nitko ne shvaća koliko je moždani udar opasan za žene i što je potrebno za oporavak. Meni je trebalo oko sedam godina - rekla je Stone jednom prilikom za strane medije. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 27.05.2020.

    Godine su tu to se vidi i neka se vide, dostojanstveno stari, tako i treba bravo za nju

  • Biser_2 25.05.2020.

    Ovako ce i nives zavrsiti. Ostarit ce i objavljat ce i dalje polugole slike. Samo sto nece ni blizu biti kao ova sad

  • melinda0312 25.05.2020.

    pa sav njen posao je odrzavanje te ljepote nije radjala kopala nije prala a imala love za sve tretmane.I da ne izgleda ovako .

Komentiraj...
Vidi sve komentare