To je to što me zanima!

Sharon Stone se “osušila” i dobila nadimak “lizalica”

Seks-bomba Sharon s godinama je sve mršavija. Pozirala je gola u Playboyu koji ju je 1999. godine stavio na listu 25 najseksi glumica stoljeća
Vidi originalni članak

Haljina dubokog dekoltea nije joj trebala, strše joj kosti. Izgleda kao lizalica, komentiralo se Sharon Stone (51) na zabavi u Los Angelesu. Glumica je kao tinejdžerka pobijedila na lokalnom izboru ljepote. Član žirija rekao joj je da bi trebala ostaviti školu i postati manekenka. Čuvši to, njezina majka se oduševila. Sharon je poslala teti u New Jersey. Nekoliko godina je bila manekenka i zatim postala glumica. Proslavila se ulogom u filmu “Totalni opoziv” s Arnoldom Schwarzeneggerom. Pozirala je gola u Playboyu pokazujući mišiće koje je nabildala za ulogu. Playboy ju je 1999. godine stavio na listu 25 najseksi glumica stoljeća.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • svi_smo_doma 28.04.2009.

    A kaj bi vi, ima 51 godinu - baka. Nek\' zgleda kak\' hoće...

  • slama 27.04.2009.

    stvarno je previše smršavila

  • PANDORA0212 27.04.2009.

    Ako ću ja ovako izgledati s 50 pa šetat ću gola ulicom. Kako žene nebi postale anoreksične i išle na milijune operacija kad ih mediji bezrazložno razapinju. Žena izgleda super za svoje godine, šta bi mediji htjeli? Ne valja ako ima par kila viška, nevalja ako je mršava... čista zloba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare