To je to što me zanima!

Sharon Stone u novom filmu će utjeloviti božicu Afroditu

Glumica je na snimanju filma 'Gods Behaving Badly' pozirala u identičnim pozama poput onih iz filma 'Sirove strasti'. U filmu o grčkim bogovima glumi božicu Afroditu
Vidi originalni članak

Sharon Stone (53) u svom novom filmu 'Gods Behaving Badly' utjelovit će Afroditu, božicu ljubavi i ljepote. Film govori o grčkim bogovima koji žive u suvremenom New Yorku i njihovom utjecaju na živote mladog para. U ulozi Zeusa pojavljuje se Oskarovac Christopher Walken dok Alicia Silverstone glumi smrtnu Kate. Glumica je pozirala u identičnim pozama poput onih iz fima 'Sirove strasti' u kojima joj je partner bio Michael Douglas. Pokazala je da i gotovo dvadeset godina kasnije izgleda jednako zanosno pozirajući u kratkoj haljnici dok su se u prvom planu bile njezine seksi noge.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • beebee 24.08.2011.

    ne znam...nekako mi to nije baš, leglo. je, lijepa je, za mnoge uloge nije prestara, ali za afroditu, ne znam...ne...ne kažem da bi je trebala glumiti neka klinkica, ali afroditu sam uvijek zamišljala kao ženu oko trideset godina, i lijepu i lukavu i zrelu i iskusnu, ali još uvijek i ženu koja je na vrhuncu reproduktivne moći. Ipak je to božica ljepote. Nekako mi ne ide da je glumi žena u menopauzi pa ma kako izgledala.

  • mimas 24.08.2011.

    Divna je! Ima godina, dobro ih nosi i odlično joj stoje! Ajde sad, napadnite bore na prvoj slici! To je žena od krvi i mesa i žena koja može biti uzor tolikim ženama u svijetu! A ne one - duplo mlađe, silikonke, žgoljavice...

  • tttinkyyy 24.08.2011.

    kad vidim ovu veliku sliku njenog lica, neznam di je to potencijal za 'afroditu'...čovječe, pa toliko mlađih i ne botoksiranih glumica ima...di ženu od 53 godine metnu da glumi božicu ljepote??

Komentiraj...
Vidi sve komentare