To je to što me zanima!

Sharon zbog sina ostavila 26 godina mlađeg dečka

Glumica se zbog sina Roana odlučila preseliti iz Los Angelesa u San Francisco. Kako se sada želi posvetiti obitelji ostavila je dečka C. Dreyfousa
Vidi originalni članak

Sharon Stone (50) nakon što je izgubila skrbništvo nad posvojenim sinom Roanom (8), prekinula je s dečkom Chaseom Dreyfousom (24). Par je bio u vezi od lipnja, a upoznali su se na jednoj dobrotvornoj večeri. Glumica je prekinula s dvostruko mlađim dečkom jer ju je borba za skrbništvo nad Roanom s bivšim suprugom Philom Bronsteinom, sasvim zaokupila pa se i njana ljubav prema Chaseu ohladila. Htjela je da maleni Roan više vremena provodi s njom, ali Phil to nije odobrio. Rekao je da je nestabilna majka jer je, između ostalog, njihovom sinu planirala ubrizgati botox u noge kako bi mu stopala manje smrdila. Iako je Sharon odbacila te tvrdnje, sud je Roana dodijelio Philu.
- Cijela priča oko skrbništva užasno ju je pogodila. Priče oko botoxa su izmišljotina i Sharon ne može prihvatiti činjenicu da Roan nije s njom. Zato je odlučila preseliti se u San Francisco kako bi mu bila bliže - rekao je izvor blizak glumici.
Sharon je Roana posvojila dok je bila u braku s Philom, a uz njega još ima i posvojene sinove Lairda (3) i Quinna (2). Chase je o vezi sa Sharon rekao samo da su već godinu dana dobri prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare