Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Sharon zbog sina ostavila 26 godina mlađeg dečka

Glumica se zbog sina Roana odlučila preseliti iz Los Angelesa u San Francisco. Kako se sada želi posvetiti obitelji ostavila je dečka C. Dreyfousa

Dlisted
Foto: Dlisted
0 komentara

Sharon Stone (50) nakon što je izgubila skrbništvo nad posvojenim sinom Roanom (8), prekinula je s dečkom Chaseom Dreyfousom (24). Par je bio u vezi od lipnja, a upoznali su se na jednoj dobrotvornoj večeri. Glumica je prekinula s dvostruko mlađim dečkom jer ju je borba za skrbništvo nad Roanom s bivšim suprugom Philom Bronsteinom, sasvim zaokupila pa se i njana ljubav prema Chaseu ohladila. Htjela je da maleni Roan više vremena provodi s njom, ali Phil to nije odobrio. Rekao je da je nestabilna majka jer je, između ostalog, njihovom sinu planirala ubrizgati botox u noge kako bi mu stopala manje smrdila. Iako je Sharon odbacila te tvrdnje, sud je Roana dodijelio Philu.
- Cijela priča oko skrbništva užasno ju je pogodila. Priče oko botoxa su izmišljotina i Sharon ne može prihvatiti činjenicu da Roan nije s njom. Zato je odlučila preseliti se u San Francisco kako bi mu bila bliže - rekao je izvor blizak glumici.
Sharon je Roana posvojila dok je bila u braku s Philom, a uz njega još ima i posvojene sinove Lairda (3) i Quinna (2). Chase je o vezi sa Sharon rekao samo da su već godinu dana dobri prijatelji.

Naši partneri pišu
Message