To je to što me zanima!

Shiloh želi biti dečko: Angelina i Brad potražili stručnu pomoć

Brad je u intervjuu 2008. progovorio o tome kako Shiloh inzistira na tome da ju se zove John. Angelina je kasnije kazala kako Shiloh misli da je jedan od braće
Vidi originalni članak

Zabrinuti Angelina Jolie (40) i Brad Pitt (51) odlučili su potražiti stručnu pomoć jer su shvatili da njihova kćer Shiloh (9) želi biti dječak. Glumica i glumac osjećaju se dužnima pružiti kćeri zdravu obitelj i zbog toga su se željeli posavjetovati sa specijalistom. 

- Brad i Angelina žele samo najbolje za Shiloh i žele da se osjeća voljenom i zaštićenom - kazao je izvor za Radaronline

Brad je u intervjuu 2008. godine progovorio o tome kako Shiloh inzistira na tome da ju se zove John. Angelina je dvije godine kasnije otkrila za Vanity Fair i nove detalje. 

- Ona želi biti dječak. Morali smo joj ošišati kosu. Voli odijevati samo mušku odjeću i misli da je jedan od braće - kazala je glumica. 

Iako su spremni prihvatiti kćerin izbor, Angelina i Brad imaju puno pitanja na koja žele odgovore. 

- Brad razmišlja je li to što ima dvojicu starije braće utjecalo na Shiloh i pita se bi li željela isto da u obitelji nema dječaka - rekao je izvor. 

Nakon razgovora sa specijalistom, Brad i Angelina shvatili su da je to Shilohin vlastiti izbor te da ju trebaju pustiti da živi kako ona to želi. 

- Brad je saznao da bi se Shiloh odijevala kao dječak i željela se zvati John sve i da su u obitelji samo djevojčice. To je jednostavno ono što Shiloh jest i ne znači da su oni kao roditelji zakazali u odgoju i napravili bilo što pogrešno - objasnio je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • ludakvanca 17.09.2015.

    prekrasna curica

  • kornel 16.09.2015.

    Možda su to Angieni ludi geni,ona do tridesete nije znala sa kim bi spavala,zar očekuje od sve svoje djece da razmišljaju straight! Čudo za ženu koja je probala sve da se uopće nečemu čudi!

  • kawasaki_tg 16.09.2015.

    zna ona sa 9 godina p...u svoje mame Angeline,treba je dobro namlatit po guzici pa ce onda vidjeti sta zei biti

Komentiraj...
Vidi sve komentare