To je to što me zanima!

Shilpa završila u zatvoru zbog poljupca s Gereom

Pobjednicu prošlogodišnjeg britanskog 'Big Brothera', indijsku glumicu Shilpu Shetty policija je privela zbog pokušaja napuštanja zemlje
Vidi originalni članak

Indijsku glumicu Shilpu Shetty (32) indijske su vlasti uhitile tijekom ulaska u avion za Berlin. Prije pet mjeseci na skupu održanom za podizanje svijesti o HIV-u u Indiji glumica je na pozornici govorila s hollywoodskim kolegom Richardom Gereom (58). Nakon održanoga govora Richard je zagrlio Shilpu i poljubio je. Iako je to bilo sasvim bezazleno, takvo javno razmjenjivanje osjećaja u Indiji je zakonom zabranjeno. Za taj "sramotni čin" prijestupnici mogu biti kažnjeni s tri mjeseca zatvora ili novčanom kaznom, ili čak oboje. Dok je na aerodromu u Mumbaiju pokušala ući u zrakoplov za Berlin gdje je išla na premijeru svog mjuzikla "Miss Bollywood", zaustavili su je policajci. Rekli su joj da imaju sudski nalog koji joj brani da napusti zemlju dok ne završi sudski proces te su je  odveli na ispitivanje u policijsku postaju.
- Ovakvo nešto bih mogla razumjeti da sam napravila nešto loše, da sam počinila zločin. Ja sam samo htjela napustiti zemlju - što je u tome loše? - izjavila je šokirana Shilpa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mario1989 28.09.2007.

    kakvih li zakona......

  • thelma 28.09.2007.

    jel možete vi ovo vjerovat???

Komentiraj...
Vidi sve komentare