To je to što me zanima!

Show 'Tvoje lice zvuči poznato' neće se emitirati do daljnjega...

Sigurnost i zdravlje svih članova produkcije ovog popularnog showa su na prvom mjestu. U skladu s tom odlukom večeras neće biti prikazana emisija, stoji u priopćenju
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakNiz se nastavlja: HRT otkazuje emitiranje 'Zvijezde pjevaju'...

Nastavno na najnoviju situaciju vezano za pandemiju i potres na zagrebačkom području, snimanje i emitiranje showa 'Tvoje lice zvuči poznato' do daljnjega se obustavlja, javlja Nova TV.

- Sigurnost i zdravlje svih članova produkcije ovog popularnog showa su na prvom mjestu, te Nova TV do daljnjega obustavlja snimanje i emitiranje ove zabavne emisije. U skladu s tom odlukom večeras neće biti prikazana emisija - stoji u priopćenju.

NOVA KARIJERA? Maja Šuput potvrdila: Vodit ću show 'Tvoje lice zvuči poznato'

- Članovi tima informativnog programa kao i redakcija DNEVNIK.hr-a aktivno prati i objavljuje sve relevantne informacije te poziva sve gledatelje na odgovornost i praćenje svih preporuka po pitanju ponašanja u trenutnim izvanrednim okolnostima - dodali su.

Inače, ovo je samo jedan u nizu zabavnih formata koji se do daljnjega neće prikazivati na malim ekranima. Prethodno je HRT odgodio emitiranje showa 'Zvijezde pjevaju'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Liliana_1 24.03.2020.

    Hvala Bogu, dosadan show.

  • brk2222 23.03.2020.

    Hvala Bogu 🙏🙏

  • Cirenac 23.03.2020.

    Nikakva šteta što se to neće prikazivati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare