To je to što me zanima!

Show 'Zvijezde pjevaju' napustili Željko i Maja

U showu "Zvijezde pjevaju" ispali su Željko Tomac i Maja Blagdan, koji su dobili najmanje bodova od žirija. Najbolji su bili Marija Husar i Goran Navojec
Vidi originalni članak

Iskreno, uopće nisam tužan. Mislim da je već veliki uspjeh nastupiti u pet emisija, rekao je spiker Hrvatskog radija Željko Tomac koji je s Majom Blagdan pjevao pjesmu Massima Savića "Benzina". Ova izvedba očito nije oduševila ni žiri ni publiku, posebno Husa i Martinu Tomčić, koja je kratko rekla da je izvedba bila "korektna" na što su njihovi navijači počeli glasno zviždati.
- Danas me niste zapalili benzinom, nije benzin došao do mene - rekla je Martina Tomčić.
Ostali natjecatelji pjevali su poznate klasike. Tako su Mila i Jacques otpjevali "Love and marriage". Oni su ostali zadnji par uz Maju i Željka koji se borio za ostanak, a na licu Jacquesa Houdeka jasno se vidjelo kako mu je sve više stalo do plasmana. Jacques očito želi ponoviti prošlogodišnji uspjeh kad je pobijedio s partnericom Lamijom Alečković.
Marija Husar i Goran Navojec otpjevali su "I feel good" koji je posebno oduševio žiri pa su stoga i dobili najviše glasova.
Nikša Krušelj i Ivana Kindl izveli su Cashovu pjesmu "Ring of fire". Ivana je potom apelirala na javnost da ih ne izbace iz showa riječima: "Dopustite nam da otpjevamo još lijepih pjesama". Nitko od parova nije favoriziran pa zato svi imaju jednake šanse za pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • megane4 06.04.2008.

    trebala je ispasti Karmela, ovaj put je bila loša... a Nikša je i dalje najbolji! Navojec također!

  • ajazvi10 06.04.2008.

    one bakice iz binga glasaju za karmelu!!!

  • pitija 05.04.2008.

    Ne volim Maju Blagdan ali sa svojim partnerom uistinu je super otpjevala Benzinu,žao mi je što su ispali. Jadna Karmela ostala je u tom šou ni kriva ni dužna.Ona se uistinu trudi ali pjevati nezna,pokvari svaku pjesmu ,tko je njoj poslao toliko glasova tj. poziva neznam .

Komentiraj...
Vidi sve komentare