To je to što me zanima!

Shriver: Od Arnolda se neću rastati iako s drugom ima sina

Iako se par razišao prije dvije godine jer ju je Arnold prevario s kućnom pomoćnicom s kojom ima sina, Maria mu je odlučila dati drugu šansu jer ga još uvijek voli
Vidi originalni članak

Bivši guverner Kalifornije, glumac Arnold Schwarzenegger (66) i supruga Maria Shriver (58) obitelji i prijateljima su rekli kako se žele pomiriti. Iako se par razišao prije dvije godine jer ju je Arnold prevario s kućnom pomoćnicom s kojom ima sina, Maria mu je odlučila dati drugu šansu. Prijateljima je povjerila kako ga još voli iako joj je bio nevjeran.

Nakon što joj je bivša kućna pomoćnica otkrila da ima izvanbračnog sina s njezinim tadašnjim suprugom, Maria je odlučila ishoditi njegovo priznanje jer je godinama sumnjala da je vara. Dan nakon što je napustio mjesto guvernera Kalifornije, supružnici su otišli na bračno savjetovanje na kojem ga je Maria pitala  je li imao aferu s njihovom pomoćnicom. Iako se pokušao izvući, Arnold joj je sve priznao. Rekao joj je da ju je varao, da ima izvanbračno dijete koje financijski pomaže i to nazvao pogreškom.

U autobiografiji 'Total Recall: My Unbelievably True Life Story'  glumac se raspisao o aferama koje je imao dok je bio s Mariom. Priznao je da ju je s Brigitte Nielsen varao 1985. godine dok su snimali film 'Red Sonja'. Nielsen je tada bila u braku s Arnoldovim prijateljem Sylvesterom Stalloneom.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 2sm3tj65 25.05.2013.

    Arnie kralju, moj idol

  • MRKONJA_1 25.05.2013.

    He is always back...:-D

  • Azur 25.05.2013.

    Eh Marija, kada bi to bile samo njih dvije. Pa ja fukara, bez prebijenog centa u dzepu, sam uspio j***t 250 razlicitih zena...sta mislis Marija koliko je on njih zaista imao?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare