To je to što me zanima!

Shrvana Batinić: 'Nisam je ni ispratila ni zaželjela sretan put'

Voditeljica slavi okrugli rođendan, no nedavni gubitak bake Ane jako ju je rastužio i na njezin poseban dan. Iako joj je teško, voditeljica je zahvalna svojim prijateljima i kolegama koji su je se sjetili
Vidi originalni članak

Voditeljica Marijana Batinić danas slavi 40. rođendan. Unatoč brojnim čestitkama i najljepšim željama, nedavni gubitak ju je rastužio. Prisjetila se svoje bake Ane koja je nedavno preminula, a koja je dan ranije trebala proslaviti 99. rođendan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nismo se ni pozdravile. Nisam je ni ispratila. Nisam joj ni zaželjela sretan put. Cijeli dan pokušavam skrenuti misli, ali grop u grlu je sve veći - napisala je Marijana na Instagramu uz zajedničku fotografiju s bakom.

- Ne znam zašto ovo uopće pišem. Možda zato što bliskim ljudima znam ovim putem čestitati rođendan pa ne mogu nju zaboraviti. Ona i dalje živi u svima nama. I dalje svi u obitelji osjećamo njezinu prisutnost. Sretan ti 99. rođendan, bako. Planirale smo barem 100, ali nije nam dala ta ružna i nemilosrdna 2020. - dodala je emotivno Batinić.

Iako joj je teško, voditeljica je zahvalna svojim prijateljima i kolegama koji su je se sjetili za njezin okrugli rođendan. Objavila je na Instagramu čestitke koje je dobila za rođendan. 

NASMIJALA JE PRATITELJE Batinić: 'Kada ti život servira buku, ti se lipo sakriješ u ormar'

- 40 mi je godina tek - poručila je voditeljica, a pokazala je i tortu koju si je, kaže, ispekla sama. 

Marijana uživa u rodnom Splitu s obitelji. Svakodnevno objavljuje fotografije grada ispod Marjana, starije kćeri Ene, koja uživa trčati i igrati se na pijesku s ostalom djecom, ali i malene Roze u kolicima.

Prošle godine voditeljica je rodila drugu curicu te proslavila petu godišnjicu braka sa suprugom, inače marketinškom stručnjakom, Matejem Pašalićem.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • medeki 18.02.2021.

    Vidjela bi bakin odraz u ogledalu dok se gledaš doživotno da se nisi izoperirala i sada sličiš klaunu!

  • davidgoliath64 18.02.2021.

    Happy birthday tooo youuuu, baki od Marijane !

Komentiraj...
Vidi sve komentare