To je to što me zanima!

Shrvana ekipa 'Potjere' okupila se na sprovodu 'lovca' Miočića

Osim bliskih prijatelja i obitelji, na sprovod najpoznatijem hrvatskom kvizašu došli su i sve kolege iz kviza 'Potjera' u kojoj je Miočić imao ulogu lovca
Vidi originalni članak

Bilo je jako ugodno raditi s Mirkom Miočićem, jer rijetko tko ostane normalan, skroman i drag unatoč slavi koja ga je pratila. Nije bilo teme u kvizu koja bi prošla bez njegove anegdote, rekla nam je Morana Zibar, kolegica lovkinja Mirka Miočića iz kviza Potjera.

Osim 'lovkinje' Morane, na sprovodu su bili i voditelj Tarik Filipović, 'lovci' Dean KotigaKrešimir Sučević Međeral te HRT-ovi urednici popularnog kviza. 

Mirko Miočić je izgubio bitku za život u zadarskoj bolnici, a pokopan je u Rtini blizu Paga, u obiteljskoj grobnici u kojoj mu je pokopan i otac Mate. Na pogreb legendarnom kvizašu došlo je nekoliko stotina ljudi.

Mirkov rođak Bojan Krajnc (24) nam je kazao da mu je Miočić puno pomogao u životu oko domaćih zadaća. Učili su zajedno fiziku, kemiju i sve sto je trebalo.

Mirko se nekoliko dana prije smrti javio u 500. epizodu 'Potjere' te je izrazio želju da se vrati u kviz na jesen. Zbog zdravstvenih problema, 'lovac' Miočić iz HRT-ovog kviza otišao je u ožujku prošle godine. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • lovric 18.05.2017.

    koji naslov a koja slika,pola njih sa slike izgledaju kao da će prsnuti od smijeha....

  • Tigar 74 18.05.2017.

    Pokoj vječni daruj mu Gospodine.....Mirko je bio rijedak primjer kako postoje javne osobe koje žive skroman,pošten život bez incidenata. Uvijek, odmjeren, galantan, šaljiv....U kvizu je bio toliko skroman da,kad bi pobijedio protivnika, bi mu bilo žao, i kao da se opravdavao i izvinjavao....Neka ti je vječna slava, dragi naš genije...

  • lou junior 18.05.2017.

    Zbogom dragi prijatelju i dobri čovječe.Neka ti je laka zemlja i mir vječni

Komentiraj...
Vidi sve komentare