To je to što me zanima!

Shrvani Špirin sin Boris: Tata, zbogom. Čuvaj mamu, volim vas

Špiro i Boris bili su, kako je glumac svojedobno rekao, jako povezani i imali su super odnos. Nakon smrti glumčeve supruge Ingrid, Boris i njegova supruga pomagali su Špiri kad god je trebalo...
Vidi originalni članak

Kazališni, televizijski i filmski glumac Špiro Guberina preminuo je u 88. godini u domu za starije i nemoćne u Zagrebu. Njegov sin Boris Guberina oprostio se od oca emotivnom objavom na društvenim mrežama. Podijelio je obiteljsku fotografiju na kojoj je bio dječak.

POGLEDAJTE VIDEO: U 88. godini preminuo Špiro Guberina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zbogom tata, čuvaj mamu. Neka vam bude ljepše nego na Zemlji. Volim vas - napisao je Boris.

Špiro i Boris bili su, kako je glumac svojedobno rekao, jako povezani i imali su super odnos, iako se Boris ne voli pojavljivati u medijima. Špiro je svojedobno izjavio da su oboje jako temperamentni, a nakon smrti glumčeve supruge Ingrid, Boris i njegova supruga pomagali su Špiri kad god je trebalo. 

Tužnu vijest o odlasku glumca potvrdila nam je voditeljica odjela socijalnog rada, radne terapije i izvaninstitucijskih usluga iz doma za starije i nemoćne u Klaićevoj ulici, u kojem je Guberina proveo posljednje godine života. 

LEGENDA HRVATSKOG GLUMIŠTA Preminuo je Špiro Guberina (87)

Špiro se proslavio kao strikan Jozo u serijalu 'Velo misto' i Divac u 'Prosjacima i sinovima', a zatim odigrao još niz zapamćenih uloga. Dobitnik je Nagrade 'Vladimir Nazor' za životno djelo 2011. godine. Šibenčanin u svom bogatom umjetničkom radu odigrao je preko dvjesto različitih uloga u kazališnim predstavama, na filmu i na televiziji. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • zivkobabic 28.11.2020.

    Počivao u miru Božijem.

  • KikiG 28.11.2020.

    Ne znam šta reci a da ponovo ne zaradim žuti (sloboda govora)...Pucaj 16 crvenih. Sve će se to na kraju vama vratiti sam niste svjesni! Meštra mi je neizmjerno zao...ali sin, način na koji se pozdravlja. Da mu neke želje nije mogao ispuniti su meni osobno neshvatljive.rip legendo 😔❤️ 

  • omniameamecumporto 27.11.2020.

    Špiro Špula ode ti nama u neki bolji svijet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare