To je to što me zanima!

Shyamalan potvrdio: Stiže nam i nastavak hita 'Neslomljivi'

Koliko ima smisla nastavljati film koji je, prema mišljenju mnogih, završio 'savršeno', ostaje pitanje na koje ćemo tek dobiti odgovor. No izgleda da će redatelj Shyamalan baš to probati
Vidi originalni članak

M. Night Shyamalan odlučio se vratiti filmu, za kojeg mnogi kažu da je njegov najbolji film, praktički 20 godina nakon njegovog snimanja. Kako se čini, uspio je u projekt dovući i originalne glumce iz filma, Brucea Willisa i Samuela L. Jacksona.

Jasno, pričamo o redateljevom filmu iz 2000. godine, 'Neslomljivi'. O nastavku tog filma pričalo se godinama, a sada je napokon potvrđeno da to uistinu i je Shyamalanov naredni film. Sam redatelj napisao je cijelu seriju tvitova o projektu.

 

Kako možete vidjeti, film će se zvati 'Glass', što je očigledna referenca na ime kojeg koristi Samuel L Jackson u originalnom filmu. Uz Jacksona u film se vraća i spomenuti Willis, a pridružit će im se i James McAvoy te Anya Taylor-Joy.

Osim nastavljanja radnje iz 'Neslomljivog' film će se osvrnuti i na ovogodišnji Shyamalanov hit, 'Podvojen', o kojem smo već pisali. Produkcijska kuća iza filma je Universal Pictures, a datum objave je 18. siječnja 2019. godine.

Koliko ima smisla nastavljati film koji je, prema mišljenju mnogih, završio 'savršeno', ostaje neodgovoreno pitanje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • QuentinRodriguez 30.04.2017.

    Ima smisla ako ste gledali Split.

  • Mefer 29.04.2017.

    Ovi u Hollywoodu fakat nemaju više ideje.Ajmo snimit nastavak govna od filma pa da bude još veće govno.Daj Bruce odi više u penziju,ovo više nema smisla.Zadnji film koji ti je valjao je bio u devedesetima a da ne počnem o Shyamalanu koji za k... uvijek bio.

  • Pametna ovca 27.04.2017.

    Nastavak će se zvati Slomljivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare