To je to što me zanima!

Sienna Miller očajna zbog Balthazarovog bijega ženi

Glumica je zbunjena i uzrujana ponašanjem svog donedavnog ljubavnika, Balthazara Gettyja, koji se očajnički želi vratiti svojoj supruzi i djeci u L.A.
Vidi originalni članak

Nakon što je doznala kako se njezin ljubavnik Balthazar Getty (33) namjerava vratiti supruzi Rosette, britanska glumica Sienna Miller (26) ne prestaje očajavati. Sienna i Balthazar su nedavno bili zajedno u New Yorku kada joj je on rekao da se vraća u Los Angeles kako bi vidio svoju djecu. No, čini se da želi vratiti Rossetino povjerenje.
- Shvatio je da je napravio veliku pogrešku i polako se počeo udaljavati od Sienne. Ona je očajna i stalno mu šalje poruke, a čak planira i sama otići u L.A. uvjerena kako će ga opet osvojiti samo kada bi se susreli - navodi bliski prijatelj glumice. Balthazarov prijatelj, neimenovani filmski producent, otkriva kako je Balthazar već bio kod supruge Rossete.
- Rekao mi je da ga nije htjela pustiti u kuću. Onda se vratio u hotel i razgovarali su telefonom nekoliko sati. On je plakao cijelo vrijeme. Na kraju, Rossete ga je ipak odlučila pustiti natrag u njihov dom - izjavio je producent. Rossete (38), koja vodi vlastitu modnu kuću, nije htjela komentirati navode o pomirbi sa suprugom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • branchburg 04.08.2008.

    Svi su muskarci isti...My advice to you: do not get married:))

  • almica82 04.08.2008.

    ma i zasluzila je da je ostavi! razaracica brakova! a bas mi je prije bila simpa!

  • me myself and i 03.08.2008.

    stvarno ne kapiram,ova zena ko da nista drugo ne radi nego razara brakove,a ruzna bre do bola,sise ko dve ispuvane suve sljive

Komentiraj...
Vidi sve komentare