To je to što me zanima!

Sienna: Sad kad sam zaručena i majka, napokon sam sretna

U dvadesetima sam radila sve i svašta i drago mi je da sam sve to prošla jer zbog toga sam danas sretna i ispunjena, kaže Sienna Miller te dodaje da želi još djece
Vidi originalni članak

U mlađim danima bila je jako popularna. Djevojke su se htjele družiti s njom, a muškarci su htjeli biti njeni ljubavnici. Sienna Miller (33) kaže da sad ima puno bolje mišljenje o sebi i da je konačno sretna iako više nije 'it-djevojka'.

- Nikad se nisam osjećala tako potpuno niti bila toliko sretna kao sad kad imam dvogodišnju kćer o kojoj brinem i zaručnika koji me voli i poštuje - kaže bivša partnerica Judea Lawa (42) koju su povezivali i s Danielom Craigom (46). Sienna je sad zaručena za Toma Sturridgea (29) i kaže da bi uz malenu Marlowe htjela imati još djece s njim.

- Dvadesete su vrijeme za eksperimentiranje i istraživanje te prikupljanje iskustava. Važno je da probate sve; i dobro i loše kako biste na kraju mogli samostalno odlučiti što zaista želite. Ja sam napravila brdo grešaka, ali sad sam konačno sretna - kaže Sienna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 19.01.2015.

    hajde dobro bolje prije nego kasnije

  • Lotaringija 19.01.2015.

    koga boli pipi za ove gluposti

  • muskarac 19.01.2015.

    sta se desilo sa facom ove zene... neprepoznatljiva je

Komentiraj...
Vidi sve komentare