To je to što me zanima!

Silente objavili spot za pjesmu 'Morski ljudi, morske žene'

Dubrovačka grupa Silente objavila je svoj najnoviji spot. Snimili su videouradak za pjesmu 'Morski ljudi, morske žene' s kojom će se predstaviti i na CMC festivalu
Vidi originalni članak

Kamenolom u okolici Samobora i obližnja pilana poslužili su redatelju Dejanu Aćimoviću kao kulisa za snimanje spota, a ponovo je bend imao glavne uloge u ovom izuzetno atraktivnom videu.

Dejanu su ponovo asistirali stalni suradnici: direktor fotografije Dario Hacek, montažer Vlado Gojun, producentica Tatjana Aćimović, uz styling odjeće Sportina grupe, svi oni su zaslužni i za prethodna dva spota 'Terca na tišinu'  i 'Još jednom'.

- Ponekad nam se čini da će nas Dejanov perfekcionizam skroz iscrpiti, ali naučili smo se dati mu puno povjerenje i ne postavljati suvišna pitanja. Tako radimo najbrže i najuspješnije, a krajnji rezultat uvijek nadmašuje naše najboljih snove - u glas su istaknuli Sanin i Tibor Karamehmedović iz Silentea.

Silente je zapažen od publike u izuzetno kratkom roku, a taj val popularnosti slijedile su i čak 3 nominacije za diskografsku nagradu Porin (kategorije pop albuma, debitanta godine i za hit godine); rasprodan koncert u zagrebačkom Vintage Industrial baru; poziv na sudjelovanje na prestižnom CMC festivalu u Vodicama 14. lipnja,  na kojem će izvesti upravo pjesmu 'Morski ljudi, morske žene' i još mnogo drugih aktivnosti. 

Ukoliko želite vidjeti bend na bini, uz nastup na CMC festivalu u Vodicama tu je i nastup na festivalu C'est is the best – 7. lipnja – te na Danima urbane kulture u Splitu – 10. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tejaos 30.05.2014.

    Teško da ce nadmasiti Terca na tisinu, njihova pjesma, predobra pjesma...

  • ojdimidojdimi 30.05.2014.

    bacam se i ja u pivače............................

  • IgorGregelj 30.05.2014.

    O lijepe o drage o slatke 80-e, vratite se bar na dan, i otpušite ove i slične netalentirane spodobe zauvijek. Mislim, što je ovo? Meni djeluju skroz incestuozno, kao siročad iz popovskog tajnog doma za nezbrinutu djecu posrnulih časnih sestara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare