To je to što me zanima!

Silvija je nazvala tele po svojoj novoj simpatiji: Sviđa mi se...

ŠALJIVA UDAVAČA Prva kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', Silvija Vidović, idealnog muškarca pronašla je u Matiji iz Bebrina iz okolice Slavonskog Broda
Vidi originalni članak

Svidio mi se jer je iskren, spontan, jednostavan, zabavan te stoji iza svojih riječi i djela, opisuje Silvija svoju simpatiju iz Bebrina kraj Slavonskog Broda.

U Šenkovcu, nedaleko od Čakovca, bavi se uzgojem krava muzara i završava studij ekološke poljoprivrede. Traži jakog, marljivog muškarca koji će biti glava u kući, a najvažniji preduvjet je, rekla je prije showa, da ima više od 100 kila. Iako je Matija daleko od te kilaže, farmerici se jako svidio vitak mladić šest godina mlađi od nje. Zato je i tele nazvala po njemu.

- Nisam razmišljala hoće li se uvrijediti što sam teletu dala ime Matija - kaže natjecateljica showa “Ljubav je na selu”.

Da su simpatije dvoje farmera obostrane, svjedoči i Matija koji smatra da djevojka treba imati hrabrosti i inicijativu. Na spomen teleta Matije samo se smješka.

- Ako je muško i bude li moje naravi, kravicama u štali sigurno neće biti dosadno. Drago mi je što je Silvija to učinila, to znači da sam joj se svidio - kaže Matija.

Dodaje da mu ne pada napamet da gusku ili kokicu nazove njenim imenom. Ne otkrivaju imaju li rezervni plan ako se njihova ljubav ne uspije realizirati.

- Ne bih o drugim kandidatima. Ako se Matiji ne svidim, neka drugi odabranik zasad ostane tajna mojeg srca - kaže Silvija. Sviđa joj se i što Matija dobro kuha. Osim toga, sjajno se snalazi u štali, a na Silviji je prvo primijetio plave oči. Smatra je simpatičnom i pozitivnom djevojkom.

Matija je spavao u šatoru koji je podigao Silvijin otac

Otac Ivan nada se kako će njegova ljubimica odabrati pravog frajera koji će ga zamijeniti u poslovima. Pobrinuo se i da mu se farmeri ne motaju previše oko kćeri. Podignuo im je šator u dvorištu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • žena20 23.02.2013.

    mali je vjerojatno doša pokazat glavinu na tv...da klinke bolje lete za njim. eto slavu je postigao sad može i doma jer nije za gospodičnu ipak je on još klinac koji ne zna što želi od života a kamoli da stvara obitelj i muze krave!

  • snjeza00 23.02.2013.

    banovci...

  • nina04 23.02.2013.

    Pa mene možda više smeta što su cure uglavnom ušle u show da bi se eksponirale i napravile osobnu promiđbu pa tako možda ostvarile neke druge karijere,a ponajmanje radi nekakvog života na selu. Dovesti čovjeku sa troje djece onakvu kandidatkinju... Sa druge strane ovaj Matija sigurno također učestvuje iz neke zafrkancije jer momak sigurno nema problema naći curu. Bolje bi bilo pomoći onima koji nemaju mogućnosti naći partnerice a ne promovirati neke starletice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare