Obavijesti

Show

Komentari 69

Silvija je nazvala tele po svojoj novoj simpatiji: Sviđa mi se...

Silvija je nazvala tele po svojoj novoj simpatiji: Sviđa mi se...
4

ŠALJIVA UDAVAČA Prva kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', Silvija Vidović, idealnog muškarca pronašla je u Matiji iz Bebrina iz okolice Slavonskog Broda

VIDEO

Svidio mi se jer je iskren, spontan, jednostavan, zabavan te stoji iza svojih riječi i djela, opisuje Silvija svoju simpatiju iz Bebrina kraj Slavonskog Broda.

U Šenkovcu, nedaleko od Čakovca, bavi se uzgojem krava muzara i završava studij ekološke poljoprivrede. Traži jakog, marljivog muškarca koji će biti glava u kući, a najvažniji preduvjet je, rekla je prije showa, da ima više od 100 kila. Iako je Matija daleko od te kilaže, farmerici se jako svidio vitak mladić šest godina mlađi od nje. Zato je i tele nazvala po njemu.

- Nisam razmišljala hoće li se uvrijediti što sam teletu dala ime Matija - kaže natjecateljica showa “Ljubav je na selu”.

Da su simpatije dvoje farmera obostrane, svjedoči i Matija koji smatra da djevojka treba imati hrabrosti i inicijativu. Na spomen teleta Matije samo se smješka.

- Ako je muško i bude li moje naravi, kravicama u štali sigurno neće biti dosadno. Drago mi je što je Silvija to učinila, to znači da sam joj se svidio - kaže Matija.

Dodaje da mu ne pada napamet da gusku ili kokicu nazove njenim imenom. Ne otkrivaju imaju li rezervni plan ako se njihova ljubav ne uspije realizirati.

- Ne bih o drugim kandidatima. Ako se Matiji ne svidim, neka drugi odabranik zasad ostane tajna mojeg srca - kaže Silvija. Sviđa joj se i što Matija dobro kuha. Osim toga, sjajno se snalazi u štali, a na Silviji je prvo primijetio plave oči. Smatra je simpatičnom i pozitivnom djevojkom.

Matija je spavao u šatoru koji je podigao Silvijin otac

Otac Ivan nada se kako će njegova ljubimica odabrati pravog frajera koji će ga zamijeniti u poslovima. Pobrinuo se i da mu se farmeri ne motaju previše oko kćeri. Podignuo im je šator u dvorištu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...