To je to što me zanima!

Silvio Berlusconi ima koronu: Na liječenju je, osjeća se dobro

Berlusconi će nastaviti raditi u izolaciji u svom domu i tako pomagati kampanji kandidata njegove strane Forza Italia na lokalnim izborima koji će se održati u rujnu
Vidi originalni članak

Talijanski milijarder i bivši premijer Silvio Berlusconi (83) u srijedu je saznao da je pozitivan na korona virus i hospitalizirali su ga u San Raffaele bolnici u Milanu, piše Repubblica. Pozitivna su i njegova djeca Luigi (31) i Barbara (36) te Berlusconijeva djevojka Marta Fascina (30). 

POGLEDAJTE VIDEO: Celebrityji koji su imali koronu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad je došao u bolnicu, Silvio je pokazivao simptome gripe, no sad su talijanski mediji došli do saznanja kako se Berlusconi osjeća dobro.

GRLI ATRAKTIVNU PLAVUŠU Ulovili Berlusconija (83) i novu curu (30): 'To je osveta bivšoj jer ljubi popularnu pjevačicu'

- Berlusconi je tijekom dolaska u bolnicu imao simptome i preventivno su ga hospitalizirali. Klinička slika ne izaziva zabrinutost. Berlusconi je proveo noć u bolnici i sad je dobro. Bila je potrebna hospitalizacija radi praćenja napretka Covida-19 - rekla je Licia Ronzulli, članica talijanskog Senata.

Zasad nije poznato gdje se Silvio zarazio korona virusom, no pustit će ga na kućnu njegu. Berlusconi će nastaviti raditi u izolaciji u svom domu i tako pomagati kampanji kandidata njegove strane Forza Italia na lokalnim izborima koji će se održati u rujnu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ružica321 04.09.2020.

    a kako se liječi?

  • cika kure123 04.09.2020.

    ono kad ti je zena mlada od djece

  • Šumarko 04.09.2020.

    Otkada to korona ide na voštane figure?

Komentiraj...
Vidi sve komentare