To je to što me zanima!

Vrsaljko nakon dva mjeseca pauze ponovo na Instagramu

Šime je s društvenih mreža otišao netom prije nego što je njegova navodna partnerica, dizajnerica i bivša Playboyeva zečica, Kaja Vidmar trebala roditi djevojčicu
Vidi originalni članak

Reprezentativac Šime Vrsaljko (30) vratio se na Instagram nakon više od dva mjeseca. Još ništa nije objavljivao, a ako je suditi po komentarima sa stare fotografije, aktivan je već nekoliko dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šime je posljednju fotografiju objavio prije četiri mjeseca, a neki od njegovih fanova komentirali su je prije 5, 6 dana. 

Vrsaljkova navodna partnerica, dizajnerica i bivša Playboy zečica, Kaja Vidmar (26) gotovo svakodnevno objavljuje fotografije s prinovom, a on o svemu zasad šuti.

Podsjetimo, Kaja je na društvenim mrežama u travnju objavila da je rodila. O ljubavi između ove manekenke i nogometaša počelo se pričati krajem veljače, a ranije je otkrila i kako očekuje djevojčicu.

ZABRANILA KOMENTARE Slovenka koja je navodno u vezi s Vrsaljkom objavila novu fotku: S bebom pozirala u parku

O svom misterioznom 'princu s bijelog konja' govorila je biranim riječima.

- On je moj vitez, o kojemu sam toliko čitala u svim mojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator - objasnila je svojedobno Kaja, koja ime partnera još drži u tajnosti, a mnogi pretpostavljaju da je riječ upravo o Vrsaljku.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • BabaYaga 17.06.2022.

    Znači još je uvijek u statusu "navodni" 😅

  • 17.06.2022.

    Ne razumijem zašto se žene ako ne žele odustati od momačkog života 😁

  • ksenijast 17.06.2022.

    ...bas me zanima jeli dite njegovo...svaler...

Komentiraj...
Vidi sve komentare