To je to što me zanima!

Simon Baker najplaćeniji je na listi dramskih TV glumaca

Dosad je po epizodi serije 'Mentalist' dobivao 1,5 milijuna kuna, a od slijedeće će sezone dobivati čak 2,4 milijuna kuna. Potpisao je ugovor na slijedeće tri godine
Vidi originalni članak

Za ulogu Patricka Janea u seriji 'Mentalist', istražitelja s naglašenim sposobnostima zapažanja detalja u psihi zločinaca, dosad je dobivao 1,5 milijuna kuna, a od slijedeće će sezone dobivati čak 2,4 milijuna kuna po epizodi. Novi ugovor s producentima, osim lijepe zarade, Simonu Bakeru (41) osigurao je i prvo mjesto na listi najplaćenijih glumaca u dramskim TV serijama. Uz to s Warner Brosom pregovara da ga uvrste u producentsku ekipu serije, a uz to će dobivati postotak od iznosa koji će Warner dobiti za prodaju serije raznim TV kućama diljem svijeta. Potpisao je ugovor na tri godine.

S vrha liste 'izgurao' je dosad najplaćenijeg glumca, Hugha Laurieja (51) gledateljstvu poznatog po ulozi u seriji 'Doktor House'. Laurie po epizodi zarađuje 2,2 milijuna kuna. Oboje još moraju puno raditi kako bi dostigli popularnog Charlieja Sheena (45) koji po svakoj epizodi humoristične serije 'Dva i pol muškarca' dobije čak 6,8 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • miko2312 06.11.2014.

    nisam znao da je u americi valuta kuna

  • merlin89 28.12.2010.

    po epizodi toliko dobivaju...omg...to je previšeeeeee

  • 28.12.2010.

    On je meni...mmmm - super. Baš ima ono nešto, jako dobar glumac, strašno privlačan, jednostavan, normalan i zato jaaaako sexi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare