To je to što me zanima!

Simona je proslavila rođendan u kapeli uz duhovne pjesme

Bivša supruga Ante Gotovca 28. rođendan proslavila je u Velikom Taboru. Nakon duhovne obnove bivša starleta u kapeli je pjevala crkvene pjesme uz pratnju gitare
Vidi originalni članak

Otkad se okrenula religiji, Simona Gotovac prestala je trenirati. Ne mari ni za liniju nego jede što hoće. Udebljala se pet kilograma.

Bivša supruga Ante Gotovca 28. rođendan proslavila je s kćeri Gabrijelom (6) u Velikom Taboru, gdje su od četvrtka. Nakon duhovne obnove s ostalim vjernicima bivša starleta u kapeli je pjevala crkvene pjesme uz gitaru. Prije odlaska u Kuću susreta u Samoboru Simona je rođendan proslavila i s 11 godina mlađom sestrom Paulom. Svake godine njih dvije zajedno slave. Sestre su rođendan proslavile u vrtnoj kućici u svom domu u Brežicama. Mama Tamara Trpkov ispekla im je dvije torte.

Simona u Tabor odlazi od početka godine. Nekoliko dana u tjednu sluša propovijedi fra Zvjezdana Linića. Na duhovnu obnovu otišla je jer se razočarala u ljude. U žaru sjedinjenja s Kristom zapjevala je i na hebrejskom. Nekoliko je puta zbog prosvjetljenja pala u nesvijest. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • freyci 13.06.2012.

    jel pala u nesvist od prosvjetljenja ili loseg bilog?

  • Jupka 11.06.2012.

    Ne objavljuje ona ovakve vijesti!¨VIđam je svake nedjelje na Jarunu na Misu, i divno ju je vidjeti. Preobratila se, ali ide na živce ovolika pompa oko toga, jer onda to izgleda napuvano, retardirano..

  • japanokinez 11.06.2012.

    Da se rodi još jedno 300 puta, ista i još gora bi bila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare