To je to što me zanima!

Simona: U čistoći i krijeposti živim tri godine i tri mjeseca

Simona Ištvanović, nekad poznatija kao Simona Gotovac, u intervjuu za RTL otvorila je dušu te progovorila o svom novom načinu života i kćeri Gabrijeli
Vidi originalni članak

Sve ono što sam prije nosila, to sam maknula. Želim Bože da me Ti odjeneš kako je Tvoja volja. Ne želim više nositi ono što sam prije nosila. Ne želim to uopće imati u svom stanu, da ja to gledam. Tako sam jedan dio podijelila, jedan bacila, Simona Ištvanović u intervjuu za RTL progovorila je o svom novom načinu života. Da bi krenula ispočetka, poželjela se riješiti svega starog, pa je tako odjeću koju je nekad nosila čak i spalila. 

- Gledali su mene neki iz moje obitelji kako sam poludjela, da šta je meni, da nisam normalna, da šta ja glumim - priznala je Simona. O onome što se smije, a što ne smije, uči svoju kćerkicu Gabrijelu koju je dobila u braku s Antom Gotovcem. 

- Čim vidi da je neka žena oskudnije odjevena ili da nema gornji dio kupaćega, odmah saginje glavicu - rekla je. S Antom komunicira kad posjećuje njihovu kćer. Radi na karijeri vizažistice, pa šminka djevojke za maturalne zabave, izlaske i vjenčanja. 

Kad je riječ o novom muškarcu u njezinom životu, Simona kaže da je i svoj ljubavni život predala u ruke Bogu. No ukoliko ga upozna, prije braka s njim neće stupiti u intimne odnose. 

- U čistoći i krijeposti živim već tri godine i tri mjeseca. Krijepost - to je isto plod Duha Svetoga. Kako ići svaki dan na sakramente i pričest ako nisi u čistoći - zaključila je Simona. 

Idi na 24sata

Komentari 167

  • MozgićKramp 16.07.2015.

    Vec ne znam po koliko puta komentiram, zbog isfrustriranih babetina,preko kojih je proslo pola Hrvatske,a koje sada komentiraju na ovim portalu,daj pustite zenu,super je sto se obratila....ah ludih li ljudi..... Sto imate protiv nje?

  • MozgićKramp 16.07.2015.

    Je,od zivotne je vaznosti,sada je sve gnjusno iza nje,svasta je prosla,pakao i obratila se,Bog je blagoslovio.Znam kako je jadna bila nezrela i bahata,a gle,sada.Samo hrabro naprijed.

  • gabriella_1 17.04.2015.

    Čije pak je sad to prezime? Kaj nije zadje bila Šajn?! Znate, to vam na engleskom znači sjaj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare