To je to što me zanima!

Simonica ima novog dečka, i to nećaka Ivića Pašalića?

Dok čeka razrješenje braka s Antom Gotovcem, Simona (25) u zagrebačkom narodnjačkom klubu Diamond zabavljala se s Markom Pašalićem (26)
Vidi originalni članak

Ne daj se, kraljice, osmijeh na lice, obriši suze, isturi grudi i popravi šminku, riječi su pjesme uz koju je Simona Gotovac (25) pjevala u narodnjačkom klubu Diamond u subotu. Simona je pjesmu zaželjela nekoliko puta, a crnokosi Marko, nećak bivšeg političara Ivića Pašalića, ispunjavao je njezine želje. U klupskom separeu, samo za odabrane, zabavljali su se s društvom. No Marko je cijelo vrijeme šarmirao uskoro slobodnu vršnjakinju. Častio ju je cijelu noć viskijem od 1000 kuna po boci, a ona nije skidala osmijeh s lica. Plesala je samo s njim, a nekoliko puta su izašli iz kluba, no ubrzo su se vratili.
- Moje četiri prijateljice organizirale su izlazak u subotu kako bih se oraspoložila i zaboravila na svađe i razvod s Antom. U klubu smo bile u separeu s dečkima, ali nitko od njih mi nije novi dečko - tvrdi Simona Gotovac (25). Marko Pašalić (26), koji živi na zagrebačkim Poljanicama, radi u Adria drvu, tvrtki strica Ivića. Posjetiteljice kluba kažu da je Marko, pripadnik zlatne mladeži, pravi zavodnik. U separeu rezerviranom svake subote samo za njega zaveo je i Renatu, kćer građevinskog poduzetnika Mate Šarića. On tvrdi da nije u vezi sa Simonom.
- Da, bili smo u istom separeu i zabavljali se, ali nismo u vezi - kaže Pašalić. Iako tvrdi da su se upoznali u Diamondu, i dan ranije, u petak, zabavljali su se u narodnjačkom klubu u Sesvetama. Pili su šampanjac.
- Plešem sa svima i svi me časte jer sam im simpatična. Što se tiče veza, zaklela sam se da više nikad neću imati dečka jer su svi muškarci grozni - zaključila je Simona, koja se razvodi nakon pet godina braka.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • brezanova 13.11.2009.

    Svi ludi!

  • Tini 31.10.2009.

    Jadna Simonica, svi je j.... Pa kako je jos ziva? Tako ste jadni zajedno sa njima svima zajedno.... Tko je koga gdje kad i zasto? Pa koga vise briga? Bolje da komentirate koji je najveci konj u Hrvatskoj kojega je jahala!

  • sele25 30.10.2009.

    pa dobro ako je s njim,njenih je godina,bar nešto,nek se zabavlja ako može ante može i simonica!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare