To je to što me zanima!

Simonici propao nastup za Novu, nitko joj nije došao

Simona Gotovac trebala je pjevati u dubrovačkom klubu Factory na dočeku Nove godine, ali nije nastupila jer nije došlo dovoljno ljudi
Vidi originalni članak

Simona Gotovac (25) trebala je pjevati u dubrovačkom klubu Factory na dočeku Nove godine, ali nije nastupila jer nije došlo dovoljno ljudi, prenosi Index.hr. Njena publika vjerojatno se u posljednji trenutak odlučila Novu dočekati uz Milu Hrnića, koji je pjevao na Stradunu. Simke se nedavno pohvalila kako je dobila četiri ponude za novogodišnje gaže. Nije planirala prihvatiti niti jednu jer je Novu godinu htjela dočekati s Gabrijelicom. Nije poznato zbog čega je Simona na kraju pristala pjevati u Dubrovniku.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Bog i batina 08.01.2010.

    Ja bila u Dubrovniku u Fuega gdje ne volim ići iz neki razloga nije bitno bila je gužva na ulazu se čekalo sat vremena ili ti ga kada ostaviš jaknu onda posli da bi došao do nje treba ti još sat vremena, mislim klub nije velik al koliki je bila je nesnosna gužva..

  • tenerife 03.01.2010.

    jadni ste svi koji pljuvate po njoj a ante je tu največe smeče...što on radi dok ona prehranjuje svoje djete? Zove okolo i pljuje po njoj..a sam je fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,nigdje ne radi...žica okolo ....gadi mi se

  • tenerife 03.01.2010.

    koja LAŽ..mene zanima od kuda vam ta informacija? ja bio u Dubrovniku i ona je pjevala s Jovanovičkom i sve je bilo prepuno..drugi put provjerite pa pišite..ili vas gotovac lažno informira??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare