To je to što me zanima!

Sin Arnolda Schwarzeneggera maturirao, otac nije bio s njim

Na fotografijama koje su objavljene na Twitter profilu Patrick je pozirao sa sestrama Katherine i Christinom te bratom Christopherom. Oca Arnolda nema na slikama
Vidi originalni članak

Petak je bio poseban dan za sina Arnolda Schwarzeneggera (64). Patrick je maturirao, a za tu prigodu bio je okružen prijateljima i obitelji. Ponosna sestra Katherine zajedničke fotografije objavila je na svom Twitter profilu. Patrick je pozirao s Katherine, sestrom Christinom i bratom Christopherom. Na drugoj fotografiji pojavljuje se i njegova majka Maria Shriver. Nije poznato je li ovaj trenutak s Patrickom podijelio i njegov otac Arnold. Patrick je svoje oduševljenje završetkom škole objavio i na svom Twitter profilu. 

- Upravo sam maturirao. To je ludo. Ne mogu vjerovati da je sve gotovo - napisao je Patrick na ovoj popularnoj društvenoj mreži. 

Patrick je jedno od četvero djece Marie Shriver (56) i Arnolda. Par živi odvojeno od prošle godine poslije 25 godina braka. Do razlaza je došlo nakon što je Maria saznala da Arnold ima 14-godišnjeg sina s njihovom bivšom kućnom pomoćnicom. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ZMIJA1 03.06.2012.

    Stari mu je legendaran, mali se uvjek može pohvaliti da mu je otac bio Terminator... je da je jebakos, ali ostaje njegova legendarna izjava HASTA LA VISTA, BABY

  • ZMIJA1 03.06.2012.

    di mu je stari? inače djeca mu pristojno izgledaju

  • ftpmget 03.06.2012.

    sigurno ga je stari nazvao na mobitel i rekao: SON, I'LL BE BACK

Komentiraj...
Vidi sve komentare