To je to što me zanima!

Sin Hugha Hefnera oženio je zvijezdu filma 'Harry Potter'

Par koji se zaručio prije četiri godine sad planira i veću ceremoniju kako bi proslavili s prijateljima i obitelji. Inače, glumica je pozirala gola za Playboy
Vidi originalni članak

Engleska glumica Scarlett Byrne (29), koja je u 'Harry Potteru' utjelovila Pansy Parkinson, udala se za Coopera Hefnera (28), sina osnivača Playboya, pokojnog Hugha Hefnera.

Scarlett je na društvenim mrežama podijelila fotografiju sa skromne ceremonije u kalifornijskom Oxnardu.

- Cooper i ja smo uzbuđeni podijeliti da smo legalno vjenčani. Ponosna sam što sam uz tebe, kao tvoja partnerica, prijateljica i žena. Ne mogu dočekati da nastavimo graditi život zajedno. Srce mi je puno i zahvalna sam na našoj ljubavi - napisala je brineta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par koji se zaručio prije četiri godine sad planira i veću ceremoniju kako bi proslavili s prijateljima i obitelji. Inače, glumica je pozirala gola za Playboy 2017.

ZVIJEZDA HARRY POTTERA Hermione se bez srama hvatala s misterioznim muškarcem...

Cooper je jedno od četvero djece pokojnog Hefnera. Za oca je počeo raditi dok je još studirao, a postao je CCO (chief creative officer) Playboya.

Napustio je tu poziciju u travnju kako bi pokrenuo vlastiti medijski brend, 'Hefner Media Corporation', i digitalnu platformu sa sadržajem za odrasle. Tad je najavio da će se zvati 'HefPost', no sad se navodi kao StagDaily. Trebala bi biti pokrenuta iduće godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ha eto 05.11.2019.

    Sigurno ima dobro srce

  • dottie 05.11.2019.

    wow zvijezda Harry Pottera..ja kao bolesni fan harry pottera znam da u 8 filmova je imala jednu scenu gdje je pricala i to je bilo "What are you waiting for, somebody get him". To se desilo na kraju 8.dijela..znaci bitna je u Potteru kao Ivana Knoll hrvatskoj

  • ćiribu_ćiriba 05.11.2019.

    Kako se mala uhljebila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare