To je to što me zanima!

Sin Kiće Slabinca: Tata mi je uzor, bit ću poznat kao on

Bolničar Ivan, sin Kiće Slabinca, svira bubnjeve. Tata mu je glazbeni uzor i od njega je naslijedio talent. Svira rock i heavy metal, a nekad s prijateljima zasvira i 'cajke'
Vidi originalni članak

Želim krenuti očevim stopama. Zbog njega sam zavolio glazbu. Nadam se da ću biti slavan poput njega, kaže sin Kiće Slabinca, pjevača koji je započeo karijeru svirajući rock.

Ivan (30) pokazao nam je garažu u zagrebačkim Remetama gdje vježba za nastupe. Godinu dana ima bend Krila oluje.

- Sviram rock i heavy metal, ali i ljubavne balade - rekao je Ivan.

No ponekad zasvira i 'cajke'.

- Kad s prijateljima zaružim, raspalim po Mili Kitiću, ali samo u zafrkanciji - smije se pjevačev sin. Prve bubnjeve mu je kupila majka Dubravka, od koje se odselio s 18 godina kako bi živio s ocem.

- S mamom sam živio od osme godine, otkad su se roditelji rastali. Potom sam otišao tati jer mi je falio - rekao je Ivan. Dodaje kako bi želio glumiti u filmovima sa Sylvesterom Stalloneom, a u reklami je glumio vilenjaka Djeda Mraza.

Ivan radi kao bolničar u KBC-u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • engineer 14.11.2020.

    Citam komentare i ne mogu vjerovat koliko ima ODVRATNIH "ljudi"! Covjek je umro, kog' boli k...c kako mu sin izgleda ili sto radi...eto vi ste tu svi moralna vertikala, olicenja dobra i vrhunskog talenta...pokazite malo j.....g postovanja!

  • nenagh 09.12.2011.

    koga briga kak izgleda il ko mu je tata, mali fakat dobro svira!

  • 20bucks 08.12.2011.

    Hahahaha! Kao prvo tata ti nije nikada ni bio slavan a ti nećeš pogotovo jer već na prvi pogled nemaš predispozicije za to. Osim toga tvoj tata je čak i vrlo neslavno priveo svoju "karijeru" kraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare