To je to što me zanima!

Sin Seana Penna uhićen: Imao je marihuanu, gljive i tablete

Otišao sam na odvikavanje jer sam se probudio u bolnici i tata mi je rekao: 'Izaberi liječenje ili klupu na autobusnom kolodvoru', rekao je svojedobno glumčev sin
Vidi originalni članak

Policajac je zaustavio Hoppera i prijateljicu Umu jer nisu uključili žmigavac prilikom skretanja, rekao je izvor iz policije za američki portal TMZ. Sin bivših supružnika, glumaca Seana Penna (57) i Robin Wright (51), Hopper Jack (24) i njegova djevojka Uma von Wittkamp (26) uhićeni su u Nebrasci. U autu su imali14 grama marihuane, tri grama gljiva te četiri amfetamina, tableta koje se dobivaju na recept zbog poremećaja pozornosti i hiperaktivnosti, a izazivaju euforiju. 

- Policajac ih je zaustavio radi prometnog prekršaja i primjetio njihovo čudno ponašanje. Posumnjao je da su uzimali droge i odlučio pretražiti njihov automobil - ispričao je izvor. Kaže da su Hoppera uhitili za posjedovanje marihuane, a Umu za amfetamine dok ih se oboje tereti za gljive. Mladi Penn, koji se bavi glumom kao i njegovi roditelji, svojedobno je rekao kako mu je 'gruba ljubav' njegova oca Seana pomogla da se riješi ovisnosti o drogama. 

26 GODINA RAZLIKE Holivudska sapunica: Penn se viđa s bivšom Johnnyja Deppa

- Koristio sam mnoge stvari, ali meth je bila glavni te me je spuštao. Otišao sam na odvikavanje jer sam se probudio u bolnici i tata mi je rekao: 'Izaberi liječenje ili klupu na autobusnom kolodvoru'. Našalio sam se kako želim samo krevet - istaknuo je Hopper. Počeo se drogirati nakon rastave svojih roditelja 2010., a objasnio je kako je zahvalan ocu što ga je izvukao iz tog razdoblja koje je bilo najgore u njegovom životu. 

DRUŽILI SE Izgledali su prisno: Sean Penn je opet u vezi s bivšom ženom?

Penn s kolegicom Wright, koja tumači glavnu ulogu u seriji 'Kuća od karata', ima i kćer Dylan Frances koja radi kao model (26). Par se razveo nakon 14 godina braka. Sean je nedavno promovirao svoju knjigu 'Bob Honey koji samo radi stvari: Roman' i progovorio je o neslaganju s bivšom suprugom oko načina odgajanje njihove djece. 

POMOGLO JE Penn je ultimatumom spasio sina ovisnika: Liječenje ili ulica

- Ne razgovaramo puno. Ne slažemo se. Imamo zasebne odnose s našom djecom i mislim da je bolje tako jer sami donose svoje odluke. Ispada kako ona i ja ne dijelimo iste etičke poglede o roditeljstvu, uključujući kontinuirano odgajanje odrasle djece - objasnio je Penn. Unatoč sukobima s Wright oko djece, istaknuo je kako su njegova djeca dobra i uživaju u svom poslu. 

CRVENIO SE Madonna priznala pred svima: 'Sean, sada te volim najviše...'

- Čini se da se zabavljaju u glumi i modelingu. Podržavam sve što moja djeca rade, a da ih čini sretnima i zdravima - zaključio je glumac. 

IMA PLAN Zgodan i talentiran: Hooper Penn ide stopama slavnog tate

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ciLa 06.04.2018.

    Mali išao na gljivarenje, ubrao malo mirodija i imao tablete protiv spavanja...ne kužim di je problem.

  • Roy Ban 06.04.2018.

    Više ne možeš u autu imat ni malo trave i nešto gljiva :))

  • jožek2 06.04.2018.

    I što je tu sad novost ili senzacija? A što i očekivati od djece roditelja koji su to sve isto prošli, koji su danas puni love i djeca im rade što ih volja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare