Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
61 komentara

Madonna priznala pred svima: 'Sean, sada te volim najviše...'

OPET ZAJEDNO? Pjevačica je glumcu rekla da bi se ponovno udala za njega, ali da za to postoji cijena. Pennu je bilo neugodno zbog Madonninih izjava...

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
61 komentara

Još sam zaljubljena u tebe. Zapravo, mislim da te sad volim puno više nego kad smo bili u braku, rekla je Madonna (58) bivšem mužu Seanu Pennu (56) pred publikom punom njihovih prijatelja.

Na humanitarnoj večeri u Miamiju njih su dvoje vodili aukciju svojih vjenčanih fotografija iz 1985. godine.

- Opet ću se udati za tebe, ali samo ako ponudiš 150.000 dolara na ovoj aukciji - rekla je Madonna, dok je u pozadini svirao svadbeni marš, a Penn se crvenio pred svima. Na večeri se skupljao novac za afričku državu Malavi, iz koje je Madonna posvojila sina Davida (11), a u publici su sjedili glumac Leonardo DiCaprio (42), glazbenica Courtney Love (52), komičar Chris Rock (51) i drugi slavni.

Skupili su ukupno 7,5 milijuna dolara. Dosad neobjavljene fotografije Madonne i Seana Penna s njihova vjenčanja, koje je snimio slavni fotograf Herb Ritts, prodali su za 230.000 dolara.

- Ovako je uglavnom izgledao naš brak - rekao je Penn dok je Madonni stavljao lisice na ruke. Cijelu večer su se šalili na račun svojeg burnog braka koji je trajao četiri godine.

No ostali su u prijateljskim odnosima, pa je pjevačica nedavno branila i svjedočila u njegovu korist kad su ga optužili za nasilne napade.

- Znam za tračeve da me je Sean tukao, ali to nema veze s istinom - rekla je tad pjevačica.

Naši partneri pišu
Message