To je to što me zanima!

Sin Stevea Irwina hrani tatinog krokodila, sve je ganuo fotkom

Steve Irwin umro je u 44. godini života u rujnu 2006. kada ga je ubila otrovna raža dok je ronio sjeveroistočnom obalom Australije, a njegovim stopama krenuo je sin Robert (15)
Vidi originalni članak

Obitelj pokojnoga australskog 'lovca na krokodile' i borca za zaštitu prirode, Stevea Irwina nastavila je njegovim stopama. Njegov sin Robert (15) nedavno je na društvenim mrežama objavio fotografiju koja je raznježila brojne obožavatelje. Na fotografiji se vidi kako Robert u tatinoj odjeći hrani krokodila pred mnoštvom ljudi u u njihovom australskom Zoou u Queenslandu. 

- Tata i ja hranimo Murraya. Isto mjesto, isti krokodil, dvije iste fotografije snimljene u razmaku od 15 godina - napisao je Robert ispod fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Steve Irwin umro je u 44. godini života u rujnu 2006. kada ga je ubila otrovna raža dok je ronio sjeveroistočnom obalom Australije. 

NESREĆE NA SETU Glumci koji su umrli tijekom snimanja: Živa izgorjela u autu

Tada je Irwin snimao dokumentarni film o podmorju oko Port Douglasa u sjevernom Queenslandu, a njegova ljubav prema divljini i dalje živi u njegovim obožavateljima i njegovoj obitelji. Njegova kći, Bindi (20), tada je imala samo 8 godina, a sin Robert imao je tri godine.

Nakon njegove smrti supruga Terri (54) zajedno s kćeri i sinom odlučila je pokrenuti novi serijal 'Crikey! It's Irwins' koji je s emitiranjem započeo u listopadu prošle godine. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • starlight 13.02.2020.

    svaka mu čast...tata mu je usadio ljubav prema životinjama! <3 <3 <3

  • 05.07.2019.

    ne valja se igrati s divljim životinjama

  • Gunersss_ 05.07.2019.

    sami da ne bi ko tata zavrsio,jer vraga trazi vidim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare