Obavijesti

Show

Komentari 10

Sin Stevea Irwina hrani tatinog krokodila, sve je ganuo fotkom

Sin Stevea Irwina hrani tatinog krokodila, sve je ganuo fotkom
7

Steve Irwin umro je u 44. godini života u rujnu 2006. kada ga je ubila otrovna raža dok je ronio sjeveroistočnom obalom Australije, a njegovim stopama krenuo je sin Robert (15)

Obitelj pokojnoga australskog 'lovca na krokodile' i borca za zaštitu prirode, Stevea Irwina nastavila je njegovim stopama. Njegov sin Robert (15) nedavno je na društvenim mrežama objavio fotografiju koja je raznježila brojne obožavatelje. Na fotografiji se vidi kako Robert u tatinoj odjeći hrani krokodila pred mnoštvom ljudi u u njihovom australskom Zoou u Queenslandu. 

- Tata i ja hranimo Murraya. Isto mjesto, isti krokodil, dvije iste fotografije snimljene u razmaku od 15 godina - napisao je Robert ispod fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Steve Irwin umro je u 44. godini života u rujnu 2006. kada ga je ubila otrovna raža dok je ronio sjeveroistočnom obalom Australije. 

Glumci koji su umrli tijekom snimanja: Živa izgorjela u autu
Glumci koji su umrli tijekom snimanja: Živa izgorjela u autu

Tada je Irwin snimao dokumentarni film o podmorju oko Port Douglasa u sjevernom Queenslandu, a njegova ljubav prema divljini i dalje živi u njegovim obožavateljima i njegovoj obitelji. Njegova kći, Bindi (20), tada je imala samo 8 godina, a sin Robert imao je tri godine.

Steve Irwin at London Zoo

Nakon njegove smrti supruga Terri (54) zajedno s kćeri i sinom odlučila je pokrenuti novi serijal 'Crikey! It's Irwins' koji je s emitiranjem započeo u listopadu prošle godine.