To je to što me zanima!

Sin Willa Smitha nosi suknje: Želi da to postane modni trend

Ekscentrični sin poznatog glumca želi da nošenje suknje u budućnosti bude prihvatljivo za oba spola. U ženskoj odjeći Jaden je pozirao u kampanji modne marke Louis Vuitton
Vidi originalni članak

Jaden Smith (17) poznat je po svom jedinstvenom modnom stilu, no ovog puta odlučio je otići korak dalje. Glumac oblači ženske suknje i nije ga briga za tuđa mišljenja.

Osudili su ga zbog fotografije iz kampanje modne marke Louis Vuitton u kojoj Jaden i nekoliko manekenki nose suknje. Tinejdžer je rekao da iako ga stalno osuđuju, netko treba biti taj tko će mijenjati trendove. Osvrnuo se na maltretiranje u školi te ga povezao s nošenjem suknje.

- Želim da generaciji moje djece ovakve pojave budu sasvim normalne - rekao je Jaden.

Sin glumca Willa Smitha (47) glumio je u nekoliko remakeova, a proslavio se u 'Karate kidu' zbog kojeg je nakratko ušao u glazbene vode te odrepao pjesmu 'Never Say Never' zajedno s Justinom Bieberom (22).

Idi na 24sata

Komentari 35

  • PATRICIA 09.07.2016.

    Ako zene nose hlace,mogu i muskarci suknje:))

  • snoopylove4ever 09.07.2016.

    Joooj što me uvati neka alergija...uzas...

  • cro2 09.07.2016.

    Na slici je kcer willa smitha Willow Smith, idite na google i ukucajte Willow Smith i izbacit ce vam ovu sliku.Pravo pitanje je da li je ovo samo gaf novinara ili se pokusava nama prikazat da je nesto nenormalno ipak normalno i da bi i mi to trebali radit jer je tako rekao maloljetni crnac koji vjerojatno misli da voce raste u trgovini...

Komentiraj...
Vidi sve komentare