To je to što me zanima!

Singl koji su mnogi proglasili vokalnim derbijem ove godine

Pjesma 'Tragom tvojih tragova' spojila je Vannu i Zsa Zsu. Inspiraciju za pjesmu Ante Pecotić pronašao je u 'čovjekovoj vječnoj potrazi, da volimo i budemo voljeni'
Vidi originalni članak

Jedan od najočekivanijih domaćih singlova napokon je objavljen! Pjesma 'Tragom tvojih tragova' spojila je Vannu i Zsa Zsu.

-Ante Pecotić pjesmu je namijenio meni, no kada mi je pustio demo verziju u Zsa Zsinoj izvedbi rekla sam da to mora biti naš duet jer je pjesmu otpjevala predobro da bi bila izostavljena. A i moji klinci Zsa Zsu jako vole pa je to bio dodatni razlog za suradnju', kaže Vanna.

Inspiraciju za pjesmu Ante Pecotić pronašao je, kaže u 'čovjekovoj vječnoj potrazi za jedinom energijom koja je ukorijenjena u svima nama od pamtivijeka, a to je potreba da pružamo i dajemo ljubav, da volimo i budemo voljeni'. Tragom lirike pjesme vodio se i redatelj videospota Nevio Smajić, smjestivši radnju u mističnu šumu koja simbolizira prepreke na koje nailazimo tražeći izgubljeni dio sebe. Moderna produkcija djelo je Bojana Šalamona Shalle.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • aavent 27.11.2017.

    I onda ce se ljudi pitati zasto se stalno pise o Lidiji, Rozgi i slicno, a na ovom clanku niti jedan jedini komentar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare