To je to što me zanima!

Siniša je impresionirao dame, ali ne i Zlatka: 'Čini mi se da se nije snašao, a imao je i tremu'

Siniša je pripravu svoje večere započeo glavnim jelom - nazivom 'Krumpir Babe'
Vidi originalni članak

Maser Siniša Đekić ugostio je protukandidate četvrtog dana 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobio je 39 bodova, tri desetke i jednu devetku. Devetku mu je dao Zlatko - i to zbog 'jednostavnosti predjela i deserta'.

- Glavno jelo bio je odlično - dodao je Zlatko. Ivana, Marina i Vesna su, pak, bile pune riječi hvale za domaćina i sve su mu udijelile desetke.

Siniša je pripravu svoje večere započeo glavnim jelom - nazivom 'Krumpir Babe'. Glavno jelo sačinjavaju krumpir i marinirana svinjska rebarca.

- Bit će to dobro jelo - prognozirala je Ivana. U nadi da će glavno jelo osvojiti goste, Siniša se bacio na desert - 'Voćimir'.

- Kao nekakav smiraj nakon ovog glavnog jela - komentirao je Zlatko naziv deserta. Radilo se o voćnoj salati, koju je Siniša servirao u izgubljenoj lubenici. Za kraj, Siniša je spravio predjelo - 'Čarojaja', koja su skrivala mesnu platu i krokete od kajgane.

Domaćin se, nakon priprave večere, bacio na pripremu za dolazak gostiju. Dočekao ih je uz prigodne aperitive - medicu i miješani liker nepoznatih sastojaka.

- Bilo je u okviru očekivano s obzirom na to da je Siniša samac i da je kuhao u uvjetima koji nisu njegovi - jasna je bila Vesna.

- Aperitiv je bio fin, bilo je slatko i pitko - dodala je Marina.

- Aperitiv je bio malo čudan - zaključio je, pak, Zlatko.

'Čarojaja' i mesna plata prvo su jelo koje je stiglo pred ekipu.

- Kupljeni su bili naresci. Mislim da je na početku večere imao tremu, nije se dobro snašao čini mi se - primijetio je Zlatko.

- Jaja su bila ukusna, mekano, fino, po mom ukusu sve - pohvalila je, pak, Sinišu Marina.

- Malo se isključio na početku, malo smo ga zbunili - primijetila je Ivana.

Glavno jelo iduće je stiglo pred ekipu. Svinjska rebarca s krumpirom svidjelo se ekipi.

- Bilo je jednostavno, ali sto posto od sastojaka koje je naveo. Uzeo je marinirana rebarca, a možda je sam to trebao - komentirao je Zlatko glavno jelo.

- Rebarca su bila po mom ukusu, meni fina i ukusna - dodala je Marina.

'Voćimir' je stigao za kraj. Voćna salata u lubenici ekipi je bila zanimljiva.

- Baš iznenađenje, voćna salata je inače podcijenjena, a meni se svidjela - komentirala je Ivana.

- Lijepo je što je servirano u lubenici, a još je bolje bilo kad smo je začinili s medicom, dobilo je poseban šmek - zaključila je Vesna.

Ekipa je uskoro dobila poklone i njima su svi bili oduševljeni.

- Jako lijepo od gospodina Siniše - zaključila je Marina o poklonima. Iznenađenje je za kraj ekipi bila i kratka masaža, koju je Siniša upriličio za sretnu dobitnicu - Marinu! Večera je tako privedena kraju u veseloj i opuštenoj atmosferi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • eka mala 09.11.2023.

    Zlatka ne može nitko impresionirati,ali može 100€,kalkulira i ništa mu ne valja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare