To je to što me zanima!

Sinoć je Borgeousov Tsunami poplavio NOA klub na Zrću

Sezona u klubu NOA traje već puna dva mjeseca, i u tom periodu se za DJ pultom izredala plejada svjetskih DJ faca, kao što su Sigma, Michael Calfan ili Clingande
Vidi originalni članak

Sezona u klubu NOA traje već puna dva mjeseca, i u tom periodu se za DJ pultom izredala plejada svjetskih DJ faca, kao što su Sigma, Michael Calfan ili Clingande. S obzirom da je sezona uplovila u ono što volimo zvati špicom, NOA je u danima koji dolaze zgusnula samu svjetsku DJ kremu koja će zapaliti klub. 

Tako je u NOI sinoć nastupio DJ Borgeous, izvođač platinastih tiraža, čovjek s prvih mjesta glazbenih ljestvica, najviše poznat po hitu Tsunami, koji je na youtubeu pregledan gotovo dvjesto milijuna puta. Taj američki DJ, koji je na velikim festivalima nastupao pred stotinama tisuća ljudi i u NOI se osjećao kao riba u vodi. Zapaljena masa glazbenih fanatika njegovo je prirodno okruženje. 

U danima koji su pred nama u NOU dolaze i Tujamo (3.8.), Nervo (4.8.) Sunnery James & Ryan Marciano (5.8.), Bass Jackers (9.8.), Dyro (13.8.) te Moguai (17.8.). 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 30.07.2015.

    Molim da mi netko odgovori što je to preplavilo dno oko Zrća, kakvi su to prozirni šareni staniolčići?

  • jaNisamJa 28.07.2015.

    vidi ti ove nadrogirane face ehh

Komentiraj...
Vidi sve komentare