To je to što me zanima!

Siromahu Ciganoviću želi pokloniti vikend na glečeru

Neven Ciganović će uskoro slaviti rođendan pa mu njegovi prijatelji žele nešto darovati. Urukalo bi mu darovala putovanje, a Kosmač remen
Vidi originalni članak

Vidjet ću se s najdražim prijateljima, to je dan kao i svaki drugi, na drugima je da slave moj rođendan, rekao je Neven Ciganović. Stilist živi u suterenu trošne kuće na zagrebačkom Goljaku i neće dodatno trošiti kako bi obilježio 40. rođendan. Iako neće biti slavlja, mnogi poznati rekli su će mu rado nešto darovati. Davor Jurkotić (34) iz Bijelih udovica ispričao je kako bi Cigiju volio darovati vikend u brvnari na glečeru. Tamo bi mu, kaže, zamaskirani Mario Lipovšek Battifiaca (39) i on ispunjavali sve želje.
- Kostimirali bismo se kao Ava Karabatić i njezin otac, a Cigi bi morao jedino cijepati drva u kupaćim gaćicama - bio je detaljan Jurkotić. Jelena Urukalo (24) darovala bi mu putovanje.
- Upravo sam na Plitvicama i odlično je za relaksaciju, kupit ću mu kartu da dođe - kazala je bivša manekenka. Boris Kosmač (39) kaže da je Cigi jednostavan dečko i zadovoljio bi se sitnicom poput remena. Mia Begović (47) bi s Ciganovićem najradije otišla u šoping da si on sam izabere šešir ili šal. Nives Drpić (28) neće mu ništa kupiti jer, kako kaže, nije ni namjanje s njim bliska.

IZ CENTRA GRADA ODSELIO SE U PODRUM
U podstanarskom stanu od 40 “kvadrata” živi već sedam mjeseci. U poluzavršenu dvokatnicu na Goljaku doselio se iz središta Zagreba. Susjedi su zadovoljni jer stilist ne tulumari i ne buči, otkrili su i da je stan prije služio kao skladište.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • sprinterica 20.04.2010.

    svi znaju tko je bill gates i da pola svijeta može koliko novaca ima i tom istom gatesu su susjedi pali u nesvijest kad su nakon nekog vremena saznali da uopće živi pored njih jer ga uredno viđaju u nekoj staroj krntiji koju vozi i odjeven je pet puta gore od njih prema tome ne moraju se svi koji imaju puno novaca isticati a to i ne rade oni koji su to stekli svojim radom već oni koji su niš koristi i glume da imaju love

  • plavuša13 20.04.2010.

    I meni je uskoro rodendan!!!

  • znatiželjna_2 20.04.2010.

    cijelu noć nisam mogla spavati od brige....jadničak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare